vsetko co treba vediet o dicodes (www.e-smoke.sk)

Dicodes – DIgitally COntrolled DEviceS
Spoločnosť dicodes a ich aktivity

Spoločnosť dicodes, ktorá bola založená v roku 2009 s 25 tisíc eurovým kapitálom sa nachádza v bývalej uhoľnej banskej oblasti „Ruhrgebiet“ v stredozápadnej časti Nemecka. Vaperom po celom svete je firma známa predovšetkým ako popredný vývojár a výrobca špičkových regulovateľných MOD-ov. Lenže, dicodes so sídlom v Bottrop má oveľa širšie portfólio! Nevyrába len špičkové high-end zariadenia pre vaping, ale predovšetkým sa zaoberá vývojom, výrobou a predajom procesorom riadených subsystémov a zariadení! Názov spoločnosti je skratkou z anglických výrazov „DIgital COntrolled DEviceS“ a má odkazovať na podstatu ich vývoja - digitálnu (procesorovú) inteligenciu.

vsetko co treba vediet o dicodes (www.e-smoke.sk)

Ich produkty sa používajú v mnohých rôznych oblastiach, počnúc medicínskou technológiou a testermi výroby integrovaných obvodov až po príslušenstvo k tlačiarňam. Najmä elektronické ovládacie prvky, čipy a dosky vyvinuté spoločnosťou Dicodes sú vysoko uznávané. Pravdepodobne ich najznámejším produktom je dicodes CHIP-REdSETTER. Ide o prvé resettery (resetovač kódu) pre atramentové kazety Canon®, pomocou ktorých je možné milióny tlačových kaziet na celom svete niekoľkokrát znovu naplniť, resetovať a opätovne použiť!
vsetko co treba vediet o dicodes (www.e-smoke.sk)
Dicodes-MODs od r. 2014 – "MAYBACH vo vapingu"
Vedľajší projekt firmy, ich sesterská firma dicodes-mods (od r. 2014) sa sústreďuje na inováciu a výrobu vysokokvalitných HIGH-END MOD-ov. Pritom sa úzko špecializuje čisto na regulovateľné MODy s meniteľnou batériou! Legendárne dicodes zariadenia v sebe spájajú extrémně pokročilý chip Dicodes s jednoduchým a účelným designom! A dicodes si v tom ide svoje už dlhé roky, nezávisle od ostatných výrobcov! Nielen čo sa týka software ale aj hardware! Verne si drží všetky svoje charakteristické črty, ktoré ho odlišujú od ostatných MOD-ov.

dicodes mod vape blog (www.e-smoke.sk)

Po dizajnovej stránky si zachoval konzervatívny design, zaoblený tvar, komfortný úchop a nekompromisné kvalitné spracovanie podľa noriem a štandardov typické pre nemeckú výrobu. Všetky zariadenia sú vyrobené z prvotriednych materiálov a dodávajú sa v plechovej krabičke spolu s dicodes drôtom!
Nie len celková kvalita ale rovnako aj morálna hodnota dicodes zariadení si drží svoju hodnotu! Pri kúpe dicodes si môžete byť istý, že ste zainvestovali peniažky do niečoho, čo vám vydrží dlhé roky! Ak by ste ho aj náhodou utopili, nemusíte sa rozlúčiť so svojim miláčikom, môžete sa spoľahnúť na kvalitný nemecký pozáručný servis!
vsetko co treba vediet o dicodes (www.e-smoke.sk)
Pokročilý čip Dicodes si zaslúži separe kapitolu
Čo robí dicodes dicodesom? Je to práve ich inteligentný čip vlastnej výroby, ktorý jednoznačne patrí medzi najlepšie na svete. Preslávil sa extrémnou presnosťou, ktorá sa prejaví precíznou kontrolou teploty cievky pri TC (teplotnom režime), všestrannou funkčnosťou, pokročilými funkciami (Power Boost, Heat Protection) a neporaziteľným power managmentom, vďaka ktorému sa predlžuje výdrž batérií. Treba potichu spomenúť, že pre svoje pokročilé a všestranné možnosti Dicodes čip zrovna nepatrí medzi najjednoduchšie čipy na ovládanie! Avšak rýchlo si nato dá zvyknúť! Štruktúra MENU je logicky postavená a tlačidlo reaguje na každé jedno kliknutie!
O celkovej kvalite dicodes zariadení svedčí aj fakt, že ich funkcia "TotCycl" počítadlo poťahov, ktorá zobrazuje celkový počet potiahnutí počas celej životnosti MODu, sa nedá resetovať! Na facebookovej stránke dicodes nájdete veľa fotiek s neuveriteľnými číslami puffov!

dicodes vape blog (www.e-smoke.sk)

Dicodes čip má aj také užitočné funkcie ako tzv. "BatCap – Kapacita batérie". Ak sa počítadlo vynuluje (resetuje) hneď po vložení úplne nabitej batérie - kontrolou hodnoty krátko pred vybitím batérie - počítadlo dokáže namerať efektívnu kapacitu napojenej batérie! Pomocou tejto funkcie môže používateľ skontrolovať, či má akumulátor kapacitu podľa údajov výrobcu alebo či je opotrebovaná.
Dicodes si dal námahu si vyrobiť aj vlastnú nabíjaciu stanicu pre svoje BOX MOD zariadenie. Dicodes Charger CS1 vďaka meniteľným vložkám (inlay) umožňuje pohodlne nabíjať Dani Mini, Dani 21700, Dani Micro, Dani V3 Stabwood, Dani SBS.  Najnovší dicodes 18350 Qi už využíva indukčné nabíjanie a stačí ju len položiť na indukčnú nabíjaciu podložku, ktorá je súčasťou balenia.

vsetko co treba vediet o dicodes (www.e-smoke.sk)

RESISTHERM Dicodes drôt – špeciálne vytvorený pre TC teplotný režim

Dicodes pre ultimátny zážitok z vapingu dodáva k svojim zariadeniam aj NiFe30 drôt, ktorý bol špeciálne vytvorený pre dicodes čip pre používanie v teplotnom režime!

vsetko co treba vediet o dicodes (www.e-smoke.sk)

"Rozdiel robí rozdiel" - MADE IN GERMANY

Prvotriedna kvalita a služby sú v spoločnosti Dicodes medzi najvyššími prioritami. Kompletný elektronický vývoj (hardvér a softvér) a dizajn pre všetky zariadenia prebieha interne v Nemecku pod drobnohľadom vývojárov dicodes. Tím dicodes, sväty triumvirát, pozostáva z troch jedincov, ktorých rukopis nesie väčšina zariadení firmy Dicodes. Menovite veľká vďaka patrí pánom ACHIM KLEINLOGEL, CHRISTOPH ROHE a GEORG USAI za kvalitnú produktovú líniu Dicodes, ktorá za posledných 9 rokov rozrástla aj o tieto legendárne zariadenia:

dicodes vape blog_vsetko o dicodes mods (www.e-smoke.sk)

dicodes vape blog vsetko o dicodes (www.e-smoke.sk)vape blog o dicodes mods (www.e-smoke.sk)

dicodes vape blog_vsetko o dicodes mods (www.e-smoke.sk)

dicodes vape blog_vsetko o dicodes mods (www.e-smoke.sk)

dicodes vape blog_vsetko o dicodes mods (www.e-smoke.sk)

dicodes vape blog_vsetko o dicodes mods (www.e-smoke.sk)

dicodes vape blog_vsetko o dicodes mods (www.e-smoke.sk)

https://e-smoke.sk/img/cms/dicodes_blog_dani box micro_esmoke.jpg

dicodes vape blog esmoke vape shop