Scandal Flavors - subjektívna recenzia e-Smoke

Na našom webe ste si mohli všimnúť nové longfill shake&vape od výrobcu Scandal Flavours. Do tohto momentu môžete nájsť tabakovú a dezertnú sériu, prezradíme však, že v priebehu najbližších dní sa objavia ďalšie 3 série. Aby sme vám uľahčili vyberanie z viac ako 40 príchutí, pripravili sme si pre vás ochutnávku zahrňujúcu všetky naskladnené príchute.

V poradí tretia ochutnávka sa bude niesť v inom duchu ako ste doposiaľ zvyknutí.
Narozdiel od prvých ochutnávok, nebudeme hodnotiť iba celkový počet bodov ale spomenieme aj originalitu či hodnovernosť chute. Čo to znamená?  Body za originalitu dostanú longfilly, ktoré vo vapingu nie sú úplne bežné, prípadne sa nejedná o jednoduché mono chute. Hodnoverné body si zasa odnesú mixy, ktoré budú realisticky pripomínať chuť z popisu výrobcu.

Aby sme vás neotrávili obrovským množstvo textu, budú hodnotenia v obrazovej grafike pre čo najväčšiu prehľadnosť, nikomu sa predsa nechce čítať podrobné hodnotenia 40+ príchutí.

Recenzia je opäť subjektívna a opisuje naše osobné preferencie. Aj keď musím nás pochváliť a v poslednej ochutnávke Pod Salt Nexus sme sa zrejme trafili do vašich chutí, keďže najlepšie hodnotené Fresh Raspberry Mojito je najobľúbenejšie aj medzi vami.

Príchute boli testované v longfill verzii zamiešanej bez nikotínu, odležanej aspoň týždeň. Ochutnávali všetci a zo všetkého, či už sa jednalo o pody alebo motacie atomizéry.

Na prvom mieste sa umiestnili hneď tri príchute, paradoxom je, že jedna z nich má taktiež prvenstvo v najmenej originálnej príchuti. Aj obyčajná príchuť vie byť spravená dobre! Tsikla bude bomba pre každého, kto hľadal príjemne sladkú mätovú príchuť. Žiadna z príchutí nepodliezla priemerných 5 bodov a celá séria v nás zanechala pozitívny dojem a verím, že svoje topky v nej nájdete aj vy.

Dessert Series.png
Prvenstvo si odniesli ovocne ladené dezertovky Pepino a Fusion. Podobne ako pri ovocnej sérii, takmer všetky liquidy prekročili hranicu piatich bodov. Jedinou výnimkou bolo Buondy (čokoláda s kokosom), ktoré je síce zaujímavé, no na  celodenný vaping to nie je. Séria však obsahovala najoriginálnejší longfill v podobe Kaimaki Ice Cream, ktorý vlastne ani nevieme akú zmrzlinu predstavuje, no určite patrí medzi skvelé liquidy. Upozorním, že zmrzlinovky z tejto série nie sú chladivé, tak ako sme zvyknutí u iných výrobcov.

https://e-smoke.sk/_obrazky/Tobacco Series.png

Ťažko sa nám komentuje celá séria, nakoľko všetku pozornosť si na seba strhol Pearl. Tabak s hruškou je musthave pre každého, kto má rád ovocné tabakovky. V našom hodnotení si odniesol plných 10 bodov, čo sa stalo vôbec prvý krát. Zvyšok série sa taktiež nesie v pozitívnom duchu.

https://e-smoke.sk/_obrazky/Special Series.png

Výrobca sériu popisuje ako prémiovú, určenú pre pravých fajnšmekrov vyhľadávajúcich unikátne príchute. My sa sním viac menej zhodujeme, no unikátna príchuť nie je všetko. Čučoriedkový krém aj sezamové sušienky nám naozaj chutili, zatiaľ čo karamelový popcorn neobstál najlepšie.

Séria, ktorá vám nevyprázdni peňaženku, je kvalita rovnaká aj napriek lacnejšej cenovke?
Určite áno, dokonca majú kúsky, ktoré si odniesli viac bodov ako cenovo drahšie série.
Lemon Waffle je bomba a veríme, že sa dokáže priblížiť legendám ako Lemon Tart alebo Yellow Drops. Tabakové mixy z Good view si odniesli horšie hodnotenie, nakoľko žiaľ nedosahujú kvalitu tabakovej série od Scandalov.

Dostali sme sa na koniec našej recenzie, kde nám celá ochutnávka zabrala naozaj veľa času. Verím, že sa vám nový formát páči a ochutnávka je prehľadná aj napriek tomu, že hovorí o bezmála 50 mixoch.

Celú sériu môžete už vyskúšať aj na našej predajni v Bratislave a spraviť si vlastný názor.

Ak ste už niektoré kúsky z tejto série vyskúšali, dajte nám vedieť čo si o nej myslíte vy.