vaporesso gen air 40w recenzia vape blog

Vaporesso GEN AIR 40W recenzia
Prepadák alebo jedno z najviac podceňovaných zariadení na trhu??

Nedávno sa do môjho hľadáčika dostalo zariadenie Vaporesso GEN AIR 40W, veľká nádej, ktorá reprezentuje novú generáciu malých POD MODov na meniteľné GTX hlavy. Oslovili ma najme parametre ako malý rozmer (67g), veľký objem tanku (4,5ml) a kapacita vstavanej batérie 1800mAh. Hľadal som zariadenia na RDL / MTL, ktoré nemusím často nabíjať ani plniť, disponuje regulovateľným prívodom vzduchu a výkonom, zároveň ktorý môžem mať pri sebe, bez toho, aby mi zavadzal vo vrecku! Čo si myslíte, našiel som, čo som hľadal? Je to prepadák, alebo ESO na RDL / MTL od VAPORESSO? Čítajte ďalej a všetko sa dozviete z tejto recenzie!

Veľký objem tanku je veľký PLUS
Malé vreckové PODy majú priemernú kapacitu nádržky cca. 2ml. POD MODy aj 4ml+, ale zároveň už aj väčší rozmer! Ja som potreboval niečo s veľkým tankom, nie príliš mohutným telom, ale s dostatočnou výdržou. Vaporesso Gen Air 40 so svojim rozmerom sa ukázal ako vhodný kandidát na moje požiadavky. Príjemný pocit v ruke znásobuje jeho celková váha! 

vaporesso gen air recenzia vape blog (www.e-smoke.sk)

Výdrž batérie robí rozdiel
Jedna vec, čo mi extrémne začala vadiť na mojom predchádzajúcom pod systéme, bola výdrž batérie. XROS s 1000 mAh batériou v kombinácii s 0,6ohm hlavou bol fajn, ale už som ho musel často nabíjať. Po mesiacoch používania, pri modrej LEDke mi už nedával ten pocit uspokojenia v hlave, čo som potreboval a vkuse som sa ho snažil držať na kapacite 75%+, aby svietila na zelenú. Keď som išiel niekam von aj vtedy som si ho radšej šupol na elektrinu, aby som mal istotu!
S Vaporesso Gen Air mám o problém menej a s jej výdržou som nadmerne spokojný! 1800mAh kapacita s rýchlym nabíjaním (2,5A) je presne to čo som potreboval! Aj pri úplnom vybití ho máte naplno nabité za menej ako hodinku. Teraz keď idem von, večer na pivo, už iba ja a môj Gen Air, žiadne ďalšie fľašky ani náhradné PODy!
vaporesso gen 40W recenzia (www.e-smoke.sk)
Žiadny displej, radšej funkčné LED-ky
Vaporesso GEN AIR nemá displej a vôbec mi ani nechýba! Obrazovka len zbytočne odoberá energiu a rýchlejšie sa vám vybije batéria! Navyše, na ovládanie zariadenia ani nie je potrebná! Všetko zvládnete pomocou tlačidla a LED diód. Žhavenie si môžete nastaviť v štyroch rôznych úrovniach napätia podľa signalizácie LED diód. Okrem toho vám LED signalizácia viditeľne zobrazuje aj aktuálnu kapacitu batérie.
Žhavenie sa zapína tlačidlom, zariadenie nemá automatický poťah (!),
čo je dobré, lebo tak môžete doťahovať šluky!

vaporesso gen 40W recenzia (www.e-smoke.sk)

Prívod vzduchu aj pre silný a voľný poťah
Po rokoch vapovania som si postupne uvedomil, že najviac mi vyhovuje v štýle RDL (restricted direct lung – utiahnuté poťahovanie priamo do pľúc). Inými slovami, mám silnejší a dlhší poťah a mám rád väčšiu dymivosť, ale zároveň ešte stále šľukujem (ústa-pľúca).
Na Vaporesso Gen Air je možné regulovať prívod vzduchu a môžem si to nastaviť presne podľa mojich pľúc! Prskanie do úst nehrozí, akurát len malá kondenzácia e-liquidu v náustku, čo je úplne bežná vec. Raz za čas sa odporúča očistiť vnútornú časť náustku, na ktorom sa môžu nazbierať skondenzované kvapky e-liquidu. Ak budete poriadne doťahovať šluky, ani to vám nebude hroziť! Náplň cez hlavu nevyteká ani s liquidom v pomere 50VG/50PG! Po troch mesiacoch používania pri kontaktoch pod cartridgom ani kvapka liquidu!
vaporesso gen 40W recenzia (www.e-smoke.sk)
GTX hlavy pre vaping v štýle RDL aj MTL
V samotnom balení nájdeme dvojicu meshových žhaviacich hláv s odporom 0,4ohm / 0,8ohm určené na RDL respektíve MTL poťah. 0,4ohm hlava v kombinácii s mojimi obľúbenými nic-SALT náplňami je na mňa príliš silná. Mne osobne najviac vyhovuje hlava s odporom 0,6ohm. Samostatne predajnú hlavu s odporom 1,2ohm odporúčam bývalým fajčiarom s láskou k viac utiahnutému poťahu, ale majte na pamäti, že už len kvôli širokému náustku nikdy nebudete mať až taký utiahnutý cigaretový poťah ako napríklad pri uškrtenom XLIM PRO alebo aspire VILTER s nasadením filtrom!

vaporesso gen 40W recenzia (www.e-smoke.sk)

Aké zmeny, vylepšenia by som navrhol?
Meniteľný náustok by som rád uvítal a takisto by som bol rád za viac priehľadný cartridge alebo okienko na kontrolu liquidu! Pri znížených svetelných podmienkach mi celkom robí problém pozrieť si zostávajúce množstvo liquidu v tanku.

Celkové hodnotenie Vaporesso GEN AIR 40W
heart.pngheart.pngheart.pngheart.pngheart.png

GEN AIR 40W určite nie je žiadny prepadák! Vrelo odporúčam všetkým MTL a RDL-károm, ktorí radi "dymia", majú silnejší poťah a hľadajú vreckový "pocket device" so slušnou výdržou, nastaviteľným výkonom a prívodom vzduchu. Používam ho už tretí mesiac a zatiaľ som s ním nadmerne spokojný! Zvlášť ma potešil veľký objem tanku a kvalitné GTX hlavy. Jedná sa o najľahší POD MOD (67g) s "najväčšou" batériou! Vďaka maličkému rozmeru a hmotnosti sa zmestí do každého vrecka a nebude vám zavadzať ani pri aktivitách ako bicyklovanie alebo turistika. Je to ideálny spoločník na výlety! Ak ste spokojný s XROS rodinkou, ale potrebujete väčšiu kapacitu tanku a batérie, budete spokojný aj s Vaporesso GEN AIR 40W!

vaporesso gen air 40 W recenzia vape blog esmoke

Podobné zariadenie v tejto kategórii: