RASTIEME A ZVÄČŠUJEME SA PRE VÁS - PRÍNAŠAME PRE VÁS NOVÉ A ZAUJÍMAVÉ VAPE PRODUKTY A SLUŽBY (e-smoke.sk)

Vážení a milí zákazníci, zákazníčky. 

Je pravda, že u nás neustále pracujeme na tom, aby sme mohli našim zákazníkom prinášať nielen nové a zaujímavé produkty, ale aj zlepšovali celkový proces od samotnej objednávky až po moment kedy si objednaný tovar rozbalíte doma. Preto sa už nejaký čas usilovne pripravujeme na ďalší veľký krok, ktorý zlepši nielen samotnú ponuku tovaru, ale aj jeho dostupnosť. Nakoľko túto veľkú zmenu nie je možné realizovať počas bežného chodu predajne a e-shopu sme nútení na niekoľko dní dočasne zavrieť nielen predajňu, ale aj spracovávanie objednávok na e-shope, a to nasledovne:

RASTIEME A ZVÄČŠUJEME SA PRE VÁS - PRÍNAŠAME PRE VÁS NOVÉ A ZAUJÍMAVÉ VAPE PRODUKTY A SLUŽBY (e-smoke.sk)

V pondelok 24. 10. 2022 bude predajňa aj e-shop stále normálne otvorený a predávame a odosielame vaše zásielky.

Od utorka 25. 10. 2022, predbežne až do nedele 30. 10. bude naša predajňa zatvorená a e-shop nebude spracovávať objednávky. Tie sa budú dať ukončiť no s tým, že odosielať budeme až v pondelok 31. 10. Samozrejme, ak to stihneme skôr, tak bude skôr otvorená predajňa a aj e-shop začne spracovávať a odosielať objednávky – budeme vás o tom informovať nielen cez sociálne siete, ale aj na našej webstránke.

Za túto nepríjemnosť a obmedzenie našich produktov a služieb sa vám veľmi ospravedlňujeme. Veríme však, že s vašou podporou a pochopením to všetko zvládneme na jednotku. Veľmi radi Vás po opätovnom otvorení znova privítame v našej predajni, či na našej stránke a my vám budeme môcť ponúknuť opäť len to najlepšie.

Už teraz sa na vás teší celý e-smoke tím.