maly darcek na kazdu prilezitost - esmoke

Potrebujete kúpiť nejaký malý darček a hľadáte inšpiráciu? Vieme veľmi dobre, že vybrať vhodný a originálny darček môže byť vcelku náročné. Aby sme vám to uľahčili, pripravili sme pre vás zopár tipov, ktorými zaručene zabodujete a urobíte radosť. Pozrite si náš momentálny výber!

Maličkosť do vrecka – PODový systém

Ak hľadáte nejakú originálnu drobnosť, ktorá nestojí veľa, ale zaručene vyčarí úsmev na tvári, obdarujte vášho blízkeho s originálnym POD systémom, takzvanou automatickou e-cigaretou! Sú maličké, štýlové a veľmi praktické. Nemusíte nič stláčať, stačí si potiahnuť a začne sa okamžite vytvárať para. Hodia sa pre každého, či už ide o slabého alebo tuhého fajčiara. Ideálna elektronická cigareta pre začiatočníkov, perfektná ako záložné zariadenie a vďaka malým rozmerom ho môžete mať neustále pri sebe, či už idete von na bajk, na prechádzku so psom, alebo do divadla.

Náš TOP výber:

Štýlové ultra-kompaktné telo

VAZE Vape POD systém sa môže pýšiť moderným dizajnom a miniatúrnymi rozmermi. Komfortne sa zmestí do dlane a váži len 40g. Integrovaná batéria má kapacitu 400mAh, ktorá vám postačí na 420 poťahov (3-4 hodiny pri intenzívnom používaní). Je ideálnou voľbou, ak hľadáte niečo ultra-kompaktné a ľahké zariadenie na šlukovanie.

vaze e-ciga esmoke

KOKO Prime so šnúrkou na krk

Nasledovník legendárneho modelu Uwell Caliburn KOKO je vybavený vstavanou batériou v sile 690mAh a funguje na plne automatický poťah. Zaujme hlavne svojim miniatúrnym farebným prevedením, či štýlovou retiazkou na zavesenie. 

koko prime pod - emoke vape shop

Luxusný dizajn a slušná výdrž - VOOPOO VINCI POD 15W

Ozajstná štýlovka na automatický poťah púta pozornosť so svojou prvotriednou konštrukciou, ohromujúcim dizajnom a svietiacimi nálepkami! Maximálna chuť s možnosťou regulácie prívodu vzduchu v kompaktnom prevedení robí z tejto e-cigarety vynikajúceho spoločníka na celodenný vaping.

voopoo VINCI pod system (e-smoke)

Uwell Tripod PCC sada - Revolučný POD s nabíjacím puzdrom!
Novinka Uwell Tripod ponúka miniatúrnu elektronickú cigaretu so vstavanou batériou v kapacite 370mAh, ktorú si opätovne môžete nabíjať vďaka nabíjaciemu púzdru. Štýlové nabíjacie púzdro s kapacitou 1000mAh dokáže miniatúrny PODík rýchlo a bezproblémovo nabiť a zároveň slúži ako "úschovňa" pre dvojicu cartridge!
Uwell Tripod PCC sada (www.e-smoke.sk)

Jednorázovka na jednu noc, NASTY FIX

Nasty Fix jednorazová e-cigaretka kompaktných rozmerov je ľahučká ako pierko a ponúka skvelú možnosťou ponoriť sa do sveta elektronických cigariet bez väčšej vstupnej investície. Jednorazová e-ciga sa dodáva s preplnenou nádržkou s obsahom 20 mg nikotínovej soli, čo vám postačí približne na 250 poťahov (= 20 klasických cigariet). Môžete si vybrať až z deviatich úžasných príchutí!

nasty fix jednorazova cigareta v e-smoke vape shop

Lacná cesta do sveta vapingu – štartovacia sada E-smoke

Low-budget riešenie pre tých, ktorý chcú prestať s fajčením! Nízkonákladová štartovacia sada e-smoke obsahuje všetko potrebné, aby ste mohli začať s vapingom! Najlepšia voľba pre fajčiarov, ktorí špekulujú nad kúpou prvej elektronickej cigarety. Štartovacia sada pre začiatočníkov obsahuje jednu e-cigaretu Vaporesso Osmall a dve náplne Emporio Salt. Všetko len za 14,95Eur!