jednorazove elektronicke cigarety (www.e-smoke.sk)

ELFovia, jednorazovky a GRETA

Disposable vape, čiže jednorazové e-cigarety sa rýchlo stali najväčším hitom v roku 2022. Aj keď existujú už viac ako desať rokov, je to len nedávno, čo sa technologicky skutočne posunuli na inú úroveň. Nový trend sa rýchlo uchytil a ľudia si ich obľúbili pre ich jednoduchosť a kvalitné príchute. Treba uznať, že jednorazové e-cigy sú ideálnym riešením, ak chcete vyskúšať vaping alebo hľadáte komfort, z ekologického hľadiska, však vyvolávajú určité obavy pre enormné množstvo elektronického odpadu, ktoré vyprodukujú, a rovnako tak do veľkej miery zaťažia Vašu peňaženku pri dlhodobom používaní!

Čo sú jednorazovky – DISPOSABLE VAPE
Jednorazové e-cigarety sú kompaktné zariadenia s integrovanou batériou a žhaviacou hlavou s určitou kapacitou potiahnutí. Tieto e-cigarety nemusíte nabíjať ani sa starať o dopĺňanie e-liquidu. Dodávajú sa už vopred nabité a naplnené e-liquidom - najčastejšie s obsahom nikotínovej soli! Po rozbalení sú pripravené na okamžité použitie a môžete ich vapovať, kým sa nevyprázdnia resp. nevybijú.
Na trhu už nájdete široký sortiment jednorazových e-cigariet, ktoré prichádzajú v rôznych tvaroch a farbách, v sile a počtom potiahnutí (puff count). Počet ťahov predstavuje životnosť zariadenia a môže sa pohybovať od približne 400 do 4000+. Jednorazové elektronické cigarety s väčšou kapacitou e-liquidu - aj 8-12ml - žiaľ na európskom trhu nedostupné pre platné európske regulácie, sú vybavené aj nabíjacím portom pre dobíjanie vstavanej batérie.

Jednoduché používanie bez plnenia
Nový trend, aj vďaka neslávne známemu ELFBAR, sa rýchlo uchytil a ľudia si ich obľúbili. Najväčšou devízou jednorazových cigariet je ich jednoduché používanie. Pri jednorazovom vape nie je potrebné dopĺňať e-liquid, vymieňať žhaviacu hlavu ani neustále dobíjať vaše zariadenie! Jednorazovky sa dodávajú už vopred nabité a naplnené a môžete ich používať, kým sa nevyprázdnia resp. nevybijú. Podtlakovým spínačom vybavené zariadenie stačí potiahnuť a automaticky sa aktivuje odparovanie, vďaka čomu je neuveriteľne pohodlné kedykoľvek a kdekoľvek ich používať a zaisťujú bezproblémový zážitok.

jednorazove elektronicke cigarety (www.e-smoke.sk)

Prenosnosť a excelentná chuť
Vďaka jednoduchému dizajnu sú jednorazové e-cigarety zvyčajne dosť malé, tenké a ľahké. Môžete ich teda ľahko vložiť do vrecka alebo kabelky a vziať si ich kdekoľvek len chcete. A je naozaj super, že nemusíte so sebou nosiť fľašku s e-liquidom na doplnenie! Na trhu dostupné e-cigarety na jedno použitie sú známe svojou vynikajúcou chuťou a na výber ponúkajú širokú škálu príchutí.

Zvyšujúci sa objem elektronického odpadu
Keď prestane fungovať jednorazová cigareta, vyhodíte ju a kúpite si novú. Je to tak jednoduché! A práve v tomto spočíva aj problém s jednorazovkami. Použité e-cigarety zanechávajú po sebe veľkú ekologickú stopu! Rastúci problém elektronického odpadu, ktorý tieto zariadenia produkujú môže z dlhodobého hľadiska spôsobiť značne ekologické problémy pre naše životné prostredie.

Recyklácia elektronického odpadu je preto kľúčová a platí to hlavne pre jednorazové elektronické cigarety!  

jednorazove elektronicke cigarety (www.e-smoke.sk)

E-SMOKE zbierame ELEKTRO-ODPAD
Recyklácia elektroniky na konci životnosti je najefektívnejším riešením rastúceho problému s elektronickým odpadom, preto každého vyzývame, aby sa správal zodpovedne a separoval použité e-cigarety a nevyhadzovali ich do komunálneho odpadu! U nás v e-smoke sa ich viete bez problémov zbaviť. Prineste svoje použité jednorazovky, alebo nefunkčné e-cigarety a my sa už postaráme o ich recykláciu. Použité jednorazové cigarety, spolu s s použitými batériami a iným elektronickým odpadom odnášame na zberné miesta za účelom recyklácie!

Jednorazové elektronické cigarety predstavujú najjednoduchšiu dostupnú možnosť pre vaping a sú ideálnou voľbou pre nových vaperov alebo každého, kto hľadá mini zariadenie, ktoré nevyžaduje žiadnu údržbu. Avšak, môžeme sa zhodnúť na tom, že používanie jednorazových el.cigariet si vyžaduje aj zodpovedné správanie zo strany užívateľov! V žiadnom prípade sa nemôže zabudnúť na správne triedenie a recykláciu elektro-odpadu!