Veľký výpredaj v e-smoke vape shop (www.e-smoke.sk)

Výpredaj skladových zásob. Nakúpte a vyhrajte!

Šetrite s nami a využite náš vianočný výpredaj skladových zásob. Získajte jedinečné vape produkty za veľmi výhodné ceny. Ak si chcete zabezpečiť náhradné diely s cenami už od 0,5 EUR alebo náhradné sklo pre váš obľúbený atomizer, teraz je ten správny čas. Bohatá ponuka high-end atomizérov, príslušenstva a MODov zahŕňa aj limitované a zberateľské kusy. Navyše ak teraz nakúpiš, môžeš vyhrať aj jednu zo 60 atraktívnych cien. Čím viac nakúpiš, tým väčšiu máš šancu vyhrať. Nepremeškaj našu špeciálnu ponuku a hraj o Samsung TV, TABLET a MOBIL!

VEĽKÝ VIANOČNÝ VÝPREDAJ SKLADOVÝCH ZÁSOB

Nájdete tu aj produkty, ktoré so sebou prinášajú aj kus vaperskej histórie. Vaping prechádza rôznymi etapami vývoja a spolu s ním prichádzajú aj odchádzajú určité zariadenia typické pre dané obdobie. Na niektoré z nich radi spomíname s nostalgiou. Také legendárne produkty ako Kayfun, Taifun teraz môžete mať doma za neuveriteľne výhodné ceny. Taktiež si nenechajte ujsť ikonické skvosty „zlatého veku“ vapingu ako je PURGE mechanické trubky alebo stabwoodové zariadenia ULTRONER.

Kvalitný RTA atomizér dokáže slúžiť dlhé roky ak nerozbijete sklíčko alebo nestratíte skrutky či vzduchové vložky. Najlepšie je myslieť na to dopredu a pripraviť sa na všetko. Ak si chcete zabezpečiť náhradné diely alebo náhradné telo pre váš obľúbený atomizér, teraz je ten správny čas. Pozrite si náš výpredaj skladových zásob s cenami už od 0,5 eura! Service pack sady pre Vapor Giant, Kayfun a náhradné sklo sú tou najlepšou investíciou, ak chcete predĺžiť životnosť vášho atomizéru.

Dávame do pozornosti aj praktické a najme kvalitné, ručne vyrobené kožené puzdra pre váš dicodes.

KAŽDÉ EURO SA POČÍTA! VEĽKÁ SÚŤAŽ O MEGA CENY

Navyše ak teraz nakúpiš, môžeš vyhrať aj jednu zo 60 atraktívnych cien! Nepremeškaj našu špeciálnu ponuku a hraj o Samsung TV, TABLET a MOBIL!

Ako to funguje? Je to veľmi jednoduché. Za každých 10 eur vášho nákupu na našom e-shope získate jednu šancu na účasť vo finálnom žrebovaní o 60 atraktívnych cien. Čím viac nakúpite, tým väčšiu máte šancu vyhrať.

Aké ceny na vás čakajú? Pripravili sme pre vás skutočne lákavé odmeny, ktoré vás určite potešia. Hlavnou cenou je televízor Samsung QE43Q60B, ktorý sa v žrebovaní nachádza hneď dvakrát a chystá sa tak spraviť radosť hneď dvom výhercom. Okrem toho môžete vyhrať aj 4 tablety, 4 mobilné telefóny a ďalšie zaujímavé ceny, ktoré rozhodne potešia.

Pozri si kompletný zoznam cien, ktoré môžu byť tvoje!