Ak ste sledovali náš vape shop v posledných mesiacoch, určite ste si všimli, že sme pre vás pripravili skvelú súťaž s názvom "Každé EURO sa počíta". V tejto súťaži ste mali šancu získať jednu zo 60 cien, ktoré sme pre vás vybrali. A veríme, že ste neboli sklamaní! Prvé dve miesta obsadili šťastlivci, ktorí si odniesli domov úžasné televízory značky Samsung. Ani ostatné ceny neboli na zahodenie. Medzi nimi sa nachádzali napríklad tablety, mobilné telefóny, kávovary, reproduktory, tričká a samozrejme aj produkty z nášho vape shopu.



Súťaž prebiehala od 1. novembra do 31. decembra 2023 a zúčastnilo sa jej nepreberné množstvo našich zákazníkov. Žrebovanie prebehlo plne automaticky v prvých minútach nového roka prostredníctvom overeného modulu, ktorý zaručil férovosť a náhodnosť výberu. Všetci víťazi boli ihneď po žrebovaní informovaní prostredníctvom e-mailu, ktorý bol odoslaný na e-mailovú adresu použitú pri registrácii na našom e-shope.

Chceme sa vám veľmi pekne poďakovať za vašu účasť a gratulovať všetkým šťastným výhercom. Zároveň sa ospravedlňujeme za časové oneskorenie zverejnenia výsledkov, ktoré bolo spôsobené veľkým počtom súťažiacich aj časom potrebným na vypracovanie zápisnice a overenie výsledkov žrebovania.

Dúfame, že ste si súťaž užili a že nám zostanete verní. Už teraz usilovne pracujeme na novinkách, ktoré ako veríme potešia nejedného fanúšika vapingu. Nedá mi na tomto mieste spomenúť aj našu novú predajňu VAPE & COFFEE, ktorú sme pre vás pripravili v Trnave. Nájdete ju na ulici Andreja Hlinku 65. Aktuálne na nej môžete využiť aj prebiehajúcu akciu, kedy ušetríte a získate zľavu 5 % z vášho nákupu. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s vami a prajeme vám veľa šťastia a zdravia!

Notárom spracovanú zápisnicu o výsledkoch žrebovania aj kompletný zoznam výhercov nájdete TU.