VAPE Bundle e-smoke vape shop

VAPE Bundle - Akciový balík za výhodnú cenu!
Vaše obľúbené príchute v jednom balíčku.

Pripravili sme pre vás NOVINKU vo forme VAPE Bundle. Ide o celu kolekciu jednotlivých vybraných značiek longfill shake and vape, ktoré teraz môžete zakúpiť za bezkonkurenčnú cenu.

Ušetrite peniažky a vapujte vo veľkom!
Prečo sa oplatí? Pri zakúpení bundle balíčka sa môžete tešiť na prvotriedne chute za fantastickú cenu. Každým jedným balíčkom ušetríte!

Naša VAPE Bundle ponuka pokrýva celú škálu obľúbených chutí. Zaručene si každý príde na svoje!

Frükt Cyder Bundle – 49,95 Eur
Šťavnatá séria cidrov z ktorých sa bolesti hlavy nemusíte báť! Môžete sa tešiť na tie najlepšie cidre, ktoré vás osviežia v horúcich letných dňoch ale aj zohrejú v chladných večeroch.
Frükt Cyder Bundle – 49,95 Eur

Just Juice Classic Bundle67,95 Eur
Nie je len džús, ale skôr poriadna nádielka ovocnej explózii! Potešia sa priaznivci citrusových plodov, ale taktiež netreba zabudnúť na exotické kiwi, alebo guavu, ktoré sú súčasťou ovocných zmesí. Vo vybraných zmesiach s označením "ON ICE" sa môžete tešiť na kombináciu ovocia s chladivým zakončením. Explózia ovocných chutí je tu, tak ju neváhajte vyskúšať!
just juice baicek - esmoke

Just Juice Exotic  Bundle – 33,95 Eur
Obsahuje exotické ovocia, ktoré ste vo vapingu ešte nevideli! Spoznáte chuť exotickej curuby, cherimoyi alebo kolumbíjske lulo? Vo vybraných zmesiach s označením "ON ICE" sa môžete tešiť na kombináciu ovocia s chladivým zakončením.

Lord of the Tobacco Bundle – 44,95 Eur
Prináša do sveta tabakov zaujímavé a markantné mixy pnej intenzívnej chuti! Séria od českého výrobcu Dream Flavor sa nesie v duchu kombinovania tabakov s ovocím, orechmi, či dokonca mentolom a inými mňamkami.

Pán Koláčik Bundle – 31,95 Eur
Pravé vaperské koláčovky priamo z nášho VAPE BAR. Pre tých ozajstných fajnšmekrov má Pán Koláčik prichystané nadýchané banánové palacinky a lahodný ananásový cheesecake s kokosom. Nemôže chýbať ani stará dobrá klasika z našich detských čias, čerstvá šiška so sladkým lekvárom, alebo jedinečný sladučký kiwi krém, ktorý sa podáva spolu s maslovými sušienkami! Skutočnou srdcovkou pána koláčika však je a stále bude, „Mon Cherry“, sladký ružový mliečny nápoj s príchuťou čerešní.
Pán Koláčik Bundle esmoke vape shop

MUR Bundle – 74,95 Eur
láka na originálne mixy, ktoré vás zaručene posadia na zadok. Séria ponúka celé množstvo sladučkých príchutí, ktoré inde nenájdete. 9 odtieňov sladkého pokušenia, ktorým ťažko odolať!
MUR Bundle – 74,95 Eur

Ohmboy Volume II Bundle – 42,95 Eur
Séria Volume II od britského výrobcu OHMBOY prichádza so sviežou sériou piatich príchutí, s ktorými spoznáte čaro leta na britských ostrovoch. Ich základom je viacero druhov ovocia doplnených o "poklady zo záhrady".

Ohmboy Shake&Vape príchute sú správnym výberom, ak hľadáte príjemný letný e-liquid na celodenný vaping.

Ohmboy Shake&Vape Volume II