Po niekoľkých rokoch sme nútení ukončiť spoluprácu s doručovacou spoločnosťou 123kuriér, nakoľko v predvianočnom období prišlo k viacerým incidentom, kedy boli naše zásielky vykradnuté, následne zalepené firemnou páskou 123kuriér a takto doručené našim zákazníkom.

Do dnešného dňa spoločnosť 123kuriér nám nebola schopná garantovať, že "škodnú" zo svojich radov odhalila a eliminovala, takže nebudeme riskovať ďalšie poškodzovanie mena našej spoločnosti.

Dokážeme pochopiť, že iba ten kto nič nerobí, nič nepokazí. No neakceptujeme takýto neprofesionálny prístup a nulovú informovanosť klienta, ktorý sa o všetkých problémoch dozvie od koncového zákazníka. Pritom stačilo nás iba informovať o poškodení, ktoré by sa vyriešilo interne v reklamačnom procese a zákazníkovi mohla byť ešte v ten istý deň odoslaná nová kompletná zásielka.

Stále máte na výber doručenie na adresu cez Packeta kuriéra, GLS kuriéra a pridali sme aj staronové doručenie poštovým kuriérom. V prípade záujmu o doručenie na výdajné miesto máte na výber Packetu (výdajné miesta + Z-Box), expres balík na poštu, či odberné miesta GLS a ich Parcelshopy / balíkomaty.


Update 20.1.2023

Dnes nás zástupca spoločnosti 123kuriér informoval, že na základe kamerových záznamov bol dohľadaný zlodej, ktorí vykrádal naše zásielky a bola s ním okamžite ukončený pracovný pomer. Preto sme sa rozhodli znova zaradiť do ponuky aj doručenie prostredníctvom 123kuriéra.