revoltage longfill vape blog (www.e-smoke.sk)

REVOLTAGE - Revolučné príchute v 75 ml fľaškách

Viva la REVOLTAGE!!! Keď energia stretne omamnú intenzitu, vznikne z toho REVOLTAGE! Odvážny tanec medzi sviežosťou a sladkosťou?? Aj to je REVOLTAGE!! Farebné príchute, ktoré rozvibrujú tvoje receptory do úplnej extázy??? TO MUSÍ BYŤ NA 100% REVOLTAGE!!! 
Revolúciu nezastavíš! Pridaj sa aj ty! Vyskúšaj nové revolučné príchute!

Príchute Revoltage z Nemecka sú výsledkom dlhoročných skúseností a vášne. Sú navrhnuté tak, aby vaperov stále a znova prekvapovali a ponúkali plnohodnotný chuťový zážitok. Séria Revoltage je nevyhnutnosťou pre každého, kto si chce prispôsobiť svoj zážitok z vapovania alebo vyskúšať niečo NOVÉ a NETRADIČNÉ! Stačí len zavrieť oči a nechať sa "uniesť" revolučnou chuťou ananásu, broskýň, lesného ovocia, malín, manga, melóna, pomaranča, višní či dokonca tabaku!

Nemecké REVOLTAGE Longfill arómky sú dodávané v 75 ml fľaške, s 15 ml aróma koncentrátom!
revoltage longfill shake and vape_vape blog (www.e-smoke.sk)

O 25% VIAC e-liquidu a vyššia sila nikotínu!

Na rozdiel od väčšiny výrobcov, príchute Revoltage LongFill sa fľaškujú len do 75 ml chubby gorilla fliaš! To znamená, že pri miešaní získate nielen viac e-liquidu, ale zároveň si viete namiešať aj väčšiu koncentráciu nikotínu!
Kým pri bežných 60 ml fľaškách s 15 / 20 ml aróma koncentrátom je možné získať len max. cca 13mg / ml silu nikotínu, s novými revolučnými fľaškami o objeme 75 ml je možné si namiešať výsledný liquid až v sile 16 mg/ml!! Príchute REVOLTAGE sa tak hodia najme tým, ktorí si idú vyššiu silu nikotínu resp. vapujú e-liquid s nikotínovou soľou! 

revoltage_longfill_vape blog esmoke v ape shop (www.e-smoke.sk)

Ktorá FARBA ti chutí najviac??

Spoznajte 9 statočných, ktorí sa postarajú o nový revolučný chuťový zážitok! Každá príchuť má jedinečnú farbu a jedinečný chuťový profil! Čierna šťava je nabitá sladkým mangom a sila zrelých čerešní sa pretavila do revolučnej modrej chuti! Červená kvapka je plná exotického ananásu a zelená evokuje sad zrelých šťavnatých pomarančov! Škála chutí je naozaj pestrá! Ktorá farba ti chutí najviac?
Pssst . . . ak si na delikátny tabáček, zaručene si vyberieš zlatú farbu, GOLD TOBACCO!