Hybrid nicotine_ESMOKE VAPE BLOG (www.e-smoke.sk)

Revolučná novinka – Hybridný nikotín!
Hybrid nicotine je nový fenomén vo svete vapingu! Keď počujeme slovo „hybrid“, prvé, čo nás napadne, že ide o nejaké spojenie dvoch odlišných vecí a nie je tomu inak ani v prípade hybridných e-liquidov. Jedná sa o jedinečnú a inovatívnu zmes freebase nikotínu a nikotínovej soli! Tieto dva typy nikotínu sú celkom odlišné, pokiaľ ide o ich účinky a pocit, ktorý poskytujú pri vapingu. Ich kombinácia bez debát poskytuje najrealistickejšiu alternatívu k cigaretám!

Voľný nikotín (FreeBase)
FreeBase nikotín, takzvaný voľný nikotín je pôvodný typ používaný v e-liquidoch. Všeobecne sa to považuje za „štandard“. FreeBase nikotín poskytuje výraznejší throat-hit (dráždivý pocit v hrdle) a pri vyšších silách (12 mg alebo viac) môže byť tento pocit dosť umocnený. Mnohí vaperi, najmä bývali fajčiari majú radi tento pocit v hrdle, pretože je podobné fajčeniu cigarety. FreeBase nikotín pomalšie pôsobí, lebo sa pomalšie vstrebáva do systému, čo znamená, že je menej pravdepodobné, že sa prefajčite a večer vás začne bolieť hlava.

nicsalt, freebase nikotin_esmoke vape blog (www.e-smoke.sk)

Nikotínová soľ (Nic-Salt)
Nikotínová soľ je novší typ nikotínu, ktorý bol prvýkrát predstavený v PODových systémoch, ako je JUUL. Je to oveľa jemnejšie a nespôsobuje nepríjemné dráždenia v hrdle ani pri vyšších koncentráciách nikotínu. Nikotínová soľ sa vstrebáva do tela rýchlejšie, čo znamená, že účinky nic-salt cítiť v hlave už po pár sekundách!   

Hybrid nicotine
Hybrid nicotine e-liquidy v sebe spájajú oba tieto svety! To znamená, že zažijete výraznejší throat-hit a zároveň si užijete rýchlo pôsobiace vlastnosti nikotínovej soli. Kombinácia FreeBase nikotínu a nikotínovej soli poskytuje najrealistickejšiu alternatívu k cigaretám, ktorá ľuďom môže pomôcť úspešne prestať fajčiť!

Revolučná novinka – Hybridný nikotín! vape blog e-smoke (www.e-smoke.sk)

Britský výrobca RIOT SQUAD, ako jeden z prvých prišiel s konceptom zmiešať odlišné nikotíny. Nová revolučná rada e-liquidov s označením RIOT S:ALT je postavený na hybridnom nikotíne. RIOT S:ALT rada vyhrala ocenenie „Best Salt“ na EcigClick Awards a je dostupná v dvoch silách: 10 mg / 20 mg v hustote PG/VG 50:50!

S hybridným nikotínom získate to najlepšie z obidvoch nikotínov! Dajte tomu šancu a vyskúšajte nové RIOT S:ALTy!