Pod Salt Nexus - subjektívna recenzia e-Smoke

Pod Salt Nexus - subjektívna recenzia e-Smoke (www.e-smoke.sk)

Po nečakanom úspechu našej prvej ochutnávky na Nasty Juice, sme sa rozhodli vrhnúť aj na ďalšiu našu novinku, ktorej predaj práve spúšťame na našom e-shope a taktiež v našich predajniach.
Jedná sa o shortfilly značky Pod Salt Nexus, ktorú u nás preslávil všetkým známy Citrus Mix.
Séria shortfillov prináša nové príchute, ktoré v pôvodnej sérii nenájdete.

Recenzia je opäť subjektívna a opisuje naše osobné preferencie, potvrdilo sa to aj pri našej poslednej ochutnávke, kedy sme liquidu Strawberry & Kiwi dali iba 5,5 bodu, zatiaľ čo u vás patril medzi obrovské bestsellery a podarilo sa vám vykúpiť veľkú časť Európskej produkcie.

Príchute tentokrát ochutnávali až piati z nás, Martin, Oliver, Jano, Dendo a Denis. Nakoľko séria obsahuje až 16 kúskov komentár bude kratší, aby ste sa recenziou nemuseli prekúsavať na viackrát.

Príchute boli testované v shortfill verzii bez nikotínu s tým, že sa testovalo na: Aston RDTA, Samdwich RDA, Bushido RDA, Asgard Mini ale aj v podíkoch ako Xtal alebo Oxva Xlim Pro.

Ako obstáli nové Pod Salt Nexus v našom testovaní?

http://e-smoke.sk/_obrazky/podsalt-nexus-shortfill-blog.png
Podobne ako pri poslednej recenzii, aj tu začíname síce s unikátnym no nie dobrým mixom. Gumové cukríky si od nás odnášajú menší pocit bodov, keďže pri ochutnávaní sme cítili iba chladivosť a nešpecifikovateľnú umelú príchuť.

Martin: 4 / Dendo: 2 / Jano: 7 / Oliver: 4 / Denis: 5

http://e-smoke.sk/_obrazkysweet-strawberry-lemonade.png
Sladká prijemná jahoda pri ktorej sme citronádu síce nenašli ale rozhodne sa nejedná o krok vedľa.

Martin: 7 / Dendo: 8 / Jano: 8 / Oliver: 6 / Denis: 7

http://e-smoke.sk/_obrazky/strawberry-watermelon-kiwi.png
Typické spojenie Jahoda-Kivi v tomto prípade aj s vodným melónom a kooladou funguje naozaj dobre. Tu máme tušáka, že by mohlo ísť o čierneho koňa celej série, ktorý bude medzi vami najobľúbenejší.

Martin: 8 / Dendo: 7 / Jano: 7 / Oliver: 6 / Denis: 6

http://e-smoke.sk/_obrazky/strawberry-banana-rhubarb.png
Takúto kombináciu sme ešte nevideli, no po ochutnaní sme zistili prečo. V liquide necítime jednotlivé zložky ale zvláštnu príchuť pripomínajúcu zeleninový mix, ak chcete niečo čo ste ešte nemali, kľudne vyskúšať ale All Day Vape v tom zrejme nenájdete.

Martin: 3 / Dendo: 6 / Jano: 5 / Oliver: 5 / Denis: 3


Kyslé vo vapingu nájdete len ťažko a tak aj v tomto prípade ide o klasickú modrú malinu, ktorú poznáme snáď u každého z výrobcov e-liquidov. Takže zaraďujeme do kategórie dobré no na zadok sme nepadli.

Martin: 6 / Dendo: 7 / Jano: 7 / Oliver: 8 / Denis: 4

http://e-smoke.sk/_obrazky/rainbow.png
Na rozdiel od gumíkov, táto cukríkovka sa podarila. Prijemný tutti frutti cukríkový mix.

Martin: 7 / Dendo: 9 / Jano: 7 / Oliver: 9 / Denis: 6

http://e-smoke.sk/_obrazky/pineapple-passion-lime.png
Toto kombo sa snáď pokaziť ani nedá a nepodarilo sa to ani Podsaltu, výborný tropický mix v ktorom dominuje ananás. Liquid náramne pripomína príchuť Pineapple & Passion od Unrealu.

Martin: 8 / Dendo: 7 / Jano: 10 / Oliver: 7 / Denis: 5

http://e-smoke.sk/_obrazky/orange-mango-lime.png
Mango v príchuti hľadáme len ťažko, jedná sa skôr o príchuť podobnú Mirinde, hlavný chuťový profil tvoria citrusy.

Martin: 7 / Dendo: 8 / Jano: 7 / Oliver: 9 / Denis: 4

http://e-smoke.sk/_obrazky/mango-strawberry-peach.png
Pri tejto kombinácii sme čakali prestrelenú sladkú bombu, opak je však pravdou, jedná sa skôr o jemnú až nevýraznú broskyňu. Aspoň v nej ale nenájdete typickú umelú príchuť, sprevádzajúci väčšinu broskyňových príchutí na trhu.

Martin: 5 / Dendo: 7 / Jano: 4 / Oliver: 9 / Denis: 6

http://e-smoke.sk/_obrazky/lemon-lime-sorbet.png
Do tretice sme sa dostali k cukríkom. Aj keď to výrobca nespomína a malo by ísť o sorbet, príchuť náramne pripomína žlté Bonpari. Nám to nevadilo a samotná príchuť je veľmi príjemná, teda až na Jana, ten očividne Bonparom v detstve neholdoval.

Martin: 8 / Dendo: 8 / Jano: 3 / Oliver: 9 / Denis: 7

http://e-smoke.sk/_obrazky/grape-berry-burst.png
Hlavnou zložkou je v tomto liquide jednoznačne červené hrozno, ktoré lesná zmes iba príjemne doplňuje. Výrobca hovorí o chladivej koncovke, tú sme však pri našom testovaní nejako nepostrehli.

Martin: 8 / Dendo: 8 / Jano: 5 / Oliver: 8 / Denis: 6

http://e-smoke.sk/_obrazky/fresh-raspberry-mojito.png
Tramtadadá, náš víťaz z tejto ochutnávky. Malinové mojito je super a chutí presne ako má. Mäta je v tomto prípade naozaj mäta a žiadna zbytočná koolada, ktorá by vám iba odstrelila hrdlo.

Martin: 9 / Dendo: 10 / Jano: 9 / Oliver: 8 / Denis: 8

http://e-smoke.sk/_obrazky/blueberry-blackberry-lemonade.png
Neurazí ani nenadchne. Liquid rozhodne nie je zlý, ale je to niečo, čo sme mali už miliónkrát. Pokiaľ chcete Blueberry Lemonade, pravdepodobne stále siahnete skôr po PJ Empire.

Martin: 7 / Dendo: 7 / Jano: 4 / Oliver: 4 / Denis: 6

http://e-smoke.sk/_obrazky/blue-razz-cherry-blast.png
Tu sme sa v názoroch nevedeli stretnúť, niekomu to prišlo príliš málo výrazné, iným zasa chutila čerešňa, ktorá je v tomto liquide dominantná. Keďže čerešňových shortfillov v ponuke veľa nemáme, veríme, že tento kúsok si nájde svojich fanúšikov.

Martin: 7 / Dendo: 8 / Jano: 4 / Oliver: 4 / Denis: 6

http://e-smoke.sk/_obrazky/berry-lemon-ice.png
Pravdepodobne najchladivejší liquid z celej série, ktorý doplňuje príjemná citrónová príchuť. Nevieme či nedošlo k chybe u výrobcu, keďže práve táto chuť sa podľa nás mala volať Lemon Lime Sorbet.

Martin: 7 / Dendo: 8 / Jano: 6 / Oliver: 6 / Denis: 6

http://e-smoke.sk/_obrazky/pear-apple-raspberry.png
Jablko aj malinu totálne prevalcovala hruška, ktorá je hlavná a takmer jediná príchuť, ktorú cítiť z tohto mixu. Hruška je to však príjemná, podobná napríklad Jimmymu z Icons. Celý mix je vydarený a určite by sme ho zaradili do Top 3 celej série.

Martin: 9 / Dendo: 9 / Jano: 8 / Oliver: 8 / Denis: 7

Dostali sme sa na koniec našej recenzie, aké sú naše pocity z novej série Pod Salt Nexus?

Otestovať 16 príchutí je naozaj náročnejšie ako sa na prvý pohľad môže zdať. Po toľkých príchutiach sa to človeku môže zlievať, séria Pod Salt Nexus však vkusne strieda použité arómy a tak nás pri každom kúsku čakalo niečo iné, nové. Podľa výsledkov to vyzerá, že sme boli zhovievavejší ako naposledy, no je to spôsobené aj tým, že ide o naozaj podarené mixy a zo 16 kúskov sa pod 5 bodovú hranicu dostali iba dva.

Ide o subjektívnu recenziu, ktorou sme chceli pomôcť hlavne nerozhodným zákazníkom. Netreba sa ňou však riadiť, každý z nás má predsa len iné preferencie a chuťové bunky, čoho dôkazom je aj rozdielne hodnotenie nás v e-Smoku.

Celú sériu môžete už vyskúšať aj na našej predajni v Bratislave a spraviť si vlastný názor.
Ak ste už niektoré kúsky z tejto série vyskúšali, dajte nám vedieť čo si o nej myslíte vy.