The brewery extrahovani z chmelu (www.e-smoke.sk)

Spoločnosť The Vaping Gentlemen Club prináša vaperom okrem vynikajúcich atomizérov aj arómy, ktoré vynikajú chuťou aj unikátnym spôsobom spracovania. Po sérii macerovaných longfillov AQVA, ktorú sme pre vás doviezli zo slnečného Talianska, si vám dovoľujeme predstaviť novú revolučnú sériu s názvom „The Brewery“(PIVOVAR), ktorá predstavuje nezvyčajné, predtým nikdy nevyskúšané kombinácie a chute! Hlavnou „hviezdou“ tejto série je CHMEĽ! „The Brewery“ s prirodzene extrahovaným chmeľom je stvorení pre všetkých milovníkov pravých macerátov, tabakových príchutí a remeselných pív!

Nielen pre milovníkov remeselných pív
 
The Brewery od firmy The Vaping Gentlemen Club kombinuje prírodné extrakty vyberaných tabakov a chmeľov! Touto revolučnou kombináciou vznikli nové a doteraz vo vapingu nepoznané chute, ktoré si môžete teraz vychutnať aj vy! Najzaujímavejším aspektom chmeľu je to, že sa aromaticky dokonale spája s tabakom a výrazný buket chmeľu umožňujú tabaku mať veľmi príjemnú horkosť!
 
Pivovar „The Brewery“ zatiaľ pozostáva z piatich príchutí o objeme 11ml, ktoré sa riedia na 10%. V týchto 5 arómach sa použili 3 rôzne druhy chmeľu, ktoré patria medzi najobľúbenejšie odrody: Centennial, Target a Chinook. V jednom prípade (Centennial) ide o jednorázovú maceráciu chmeľu. V dvoch prípadoch (Bitter Cavendish a English Ale) ide o zmesi tabak/chmeľ. V dvoch ďalších prípadoch (Fruity IPA a Stout Latakia) ide o zmesi tabaku/arómy/chmeľu.
the brewery aromy od The Vaping Gentlemen Club
Ako chutí „PIVOVAR - The Brewery“

Fruity IPA
Macerovaný chmeľ Target a tabak Virginia doplnený extraktom z marakuje
Chmeľ Target je anglická odroda s dvojakým použitím odvodená od Northern Brewer a Eastwell Golding. Používa sa v IPA a anglických remeselných pivách. Fruity IPA v sebe spája ovocné tóny marakuje a príjemnú jemnejšiu tabakovú chuť, typickú pre druh Virginia. Má vynikajúcu a intenzívnu vôňu šalvie, citrusov a korenistý podklad.

Stout Latakia
Macerovaný chmeľ Target a tabak Latakia doplnený extraktom z kávových zŕn
Výraznejšia tabaková chuť, v ktorej dominuje intenzívna chuť tabaku Latakia s korenistým podkladom, doplnená o príjemnú horkosť chmeľu a jemnej chuti kávy. 
 

Centennial
Macerovaný chmeľ Centennial so zemitými a kvetinovými tónmi s citrusovým zakončením
Jediná z rady The Brewery, ktorý neobsahuje žiadne extrakty z tabaku, len čistý chmeľ! Chmeľ pochádzajúci z Brewer's Gold Fuggle, East Kent Golding a bavorského chmeľu, tiež známy ako „Super Cascade“. Používa sa v mnohých štýloch piva, ale najmä v extra špeciálnych bitters, jačmenných vínach, Imperial Stouts, IPA a APA. Chmeľ Centennial je vysoko cenený pre svoju všestrannosť a pre hĺbku horkosti a arómy, dve vlastnosti, ktoré sa dokonale vyvažujú. Jeho buket má zemité a kvetinové tóny s citrusovým prvkom.
 

Bitter Cavendish
Macerovaný chmeľ Chinook a tabak Cavendish
Chinook je chmeľ používaný v pivách IPA a APA, ale aj v sezónnom víne, jačmennom víne, porter a stout. Je to kríženec Pethama Goldinga a USDA. Má borovicovú, korenistú vôňu s robustnými grapefruitovými tónmi, ktorá sa dokonale hodí k dominantnejším tónom čierneho tabaku Cavendish.

English Ale
Macerovaný chmeľ Chinook a anglická tabaková zmes
Aj pri tejto arómy vsadili na chmeľ Chinook, používaný v pivách IPA a APA, ale aj v sezónnom víne, jačmennom víne, porter a stout. Bohatá anglická tabaková zmes s korenistou vôňou slúži ako základ, ktorú obohacujú robustné tóny pridaného chmeľu.

Novinku The Brewery s extrahovaným chmeľom, s kľudným srdcom odporúčame pre všetkých milovníkov pravých macerátov, tabakových príchutí a remeselných pív! Aj tí si prídu na svoje, ktorým nešmakujú príliš silné, presladené e-liquidy, ale skôr preferujú prirodzené chute s veľmi príjemnou "horkosťou".