Nasty Juice ModMate - subjektívna recenzia e-Smoke

Radi by sme vám predstavili nový formát ochutnávok, kedy si zopár z nás v e-Smoku otestuje niektorú z nových sérii liquidov. Ochutnávka má za úlohu pomôcť pri prvom výbere tým nerozhodným z Vás. Ako prvú sme ochutnali sériu ModMate od známeho výrobcu Nasty Juice, ktorú sme do ponuky zaradili len pred pár dňami. Nasty Juice patrí medzi stálice v našej ponuke a teší sa veľkej obľube u našich zákazníkov. Nakoľko už dlhšie neprišli so žiadnou novinkou, tak sme boli zvedaví, ako je na tom ich nová séria. Recenzia je subjektívna a opisuje naše osobné preferencie!

Keďže väčšina z vás nemá možnosť otestovať celú sériu, spravili sme to za vás. Snažili sme sa byť objektívni a nešlo nám o to sériu zbytočne vychváliť a tak v sérii nájdete aj kúsky, ktoré si vyslúžili minimálny počet bodov. 

Príchute ochutnávali Martin, Jano a Denis, ktorých môžete poznať či už z našej predajne, express kuriéra alebo online podpory.  Hodnotenie funguje v rozmedzí 1 až 10 bodov s tým, že 10 bodov je maximum.

60ml fľaška s 20ml koncentrátom je zabalená do jednoduchých papierových krabičiek s decentným dizajnom, ktorý obsahuje popis príchute. Vo vnútri krabičky nájdete aj nálepku s logom výrobcu ako to už býva u Nasty zvykom.

Príchute boli ochutnávané v shortfill verzii bez nikotínu a 20mg salt verzii s tým, že boli testované na: Vapor Giant V6, Aston RDTA, Era MTL RTA, Dvarw MTL RTA, Expromizer MTL RTA ale aj z podíkov ako Oxva Xlim alebo Uwell Popreel

.

Ako obstáli nové Nasty v našom testovaní?

Mango Ice 
 
Hneď  zo začiatku začíname s najhoršou príchuťou podľa našich hodnotení. 
Vôňa tohto liquidu značne pripomínala „vajcovú“ vôňu termálnych prameňov.
Chuť liquidu už bola o niečo lepšia, ale ihneď sme si ju spojili s umelou zložkou vo viacerých osviežovačoch. Jediné pozitívum nájdu asi prívrženci chladivých liquidov, keďže koolada je v tomto liquide naozaj výrazná. Po testovaní sme museli všetky atíky premotať cry.png
Martin: 2, Denis: 1 Jano: 2 , Priemerné hodnotenie: 1,5 
https://e-smoke.sk/img/cms/modmate_mangoice.jpg

Red Rage 
 
Jednoduchá príchuť energetického nápoja, ktorú verne poznáme už od iných značiek.
Výrobca neprišiel s ničím novým no ani nepokazil overené. Priaznivci energetických nápojov si prídu na svoje. Liquid je chladivý ale nič čo by prehnane zamrazilo mozog. Priemerné hodnotenie nám pokazil iba Denis, ktorému vadila určitá neopísateľná dochuť na konci výdychu.
Martin: 7 , Denis: 3, Jano: 7 Priemerné hodnotenie: 5,5
https://e-smoke.sk/img/cms/modmate_redrage.jpg

Peach Lemonade
 
Rozporuplné reakcie vyvolal práve tento kúsok, pri ktorom sme boli dvaja milo prekvapení, zatiaľ čo tretieho z nás tento kúsok veľmi neoslovil. Vôňa pripomínajúca Icetea s jemným citrusovým podtónom. Chladivosť je o niečo vyššia ako pri kúskoch ako Red Rage či Red Apple ale stále sa nechytá na Mango a Watermelon Ice. Liquid našťastie neobsahuje typickú umelú broskyňovú, ktorú nájdete u viacerých výrobcov.
Martin: 8, Denis: 8, Jano: 4. Priemerné hodnotenie: 6,5

Red Apple 
 
Neurazí ani nenadchne je najlepšie hodnotenie tohto liquidu. Výrobcov názov opisuje realitu a tak nájdete sladké červené jablko. Pokiaľ je to, to čo hľadáte tak nebudete sklamaní.
Martin: 7, Denis: 6, Jano: 7. Priemerné hodnotenie 6,5

https://e-smoke.sk/img/cms/modmate_redapple

Menthol Tobacco 
 
Najväčšie prekvapenie zo série nás čakalo paradoxne pri jednej z najjednoduchších príchuti. Mentolový tabačik nás hneď odpálil. Tabaková zložka je veľmi podobná tabaku použitého pri žltom Mountvape a spolu s príjemným mentolom to hrá naozaj dobre.
Mentolovo tabakoví nadšenci určite vyskúšať!
Martin: 8, Denis: 9, Jano: 9. Priemerné hodnotenie 8,5

https://e-smoke.sk/img/cms/modmate_mentholtobacco.jpg

Blue Raspberry Bubblegum
 
Po prečítaní popisu a privoňaní sme sa zľakli, že prišli ďalšie ružové orbitky. Po otestovaní sme sa však zhodli že je to niečo úplne iné. Príjemná mäta doplnená sladkou malinou vytvára naozaj zaujímavé kombo, ktoré nedokážeme prirovnať k žiadnej z existujúcich príchuti, + bodík za originálny mix.
Martin: 8, Denis: 7, Jano: 6. Priemerné hodnotenie: 7

https://e-smoke.sk/img/cms/modmate_raspberrybubble.jpg

Strawberry Kiwi
 
Podobne ako pri Red Apple, neurazí ani nenadchne. Hodnoverný mix Jahody a Kiwi porovnateľný s napríklad OHF, obe ovocia spolu vytvárajú príjemné jemne chladivé smoothie. Napriek tomu že my sme liquid ohodnotili ako priemerný tak medzi vami patrí momentálne k najobjednávanejšej príchuti z tejto série.
Martin: 6, Denis: 5, Jano: 6 . Priemerné hodnotenie: 5,5

https://e-smoke.sk/img/cms/modmate_strawberrykiwi.jpg

Watermelon Ice
 
Melón patrí medzi najčastejšie vyrábané príchute u výrobcov, Nasty sa mu doposiaľ vyhýbalo no nevieme prečo, nakoľko aj keď nie sme fanúšikmi melónových liquidov tak tento mix sa naozaj podaril. Ide o vydarený melónový liquid v ktorom prevažuje vodný melón ale ucítite aj sladkosť žltého melónu. Ako už výrobca v názve opisuje tak liquid je skutočne chladivý.
Martin: 7, Denis: 8, Jano: 7. Priemerné hodnotenie: 7,5
https://e-smoke.sk/img/cms/modmate_watermelonice.jpg

Lychee
 
Liči patrí medzi príchute, na ktoré sa pýtate najčastejšie, nakoľko je len málo výrobcov, ktorí ho vyrábajú. Najúspešnejším je určite Liči od Dinner Lady, to však v tomto mixe nehľadajte. Liči od Nastyčok je menej sladké, autentickejšie s dodatkom niečoho čo opisujeme ako „kvetinkovosť“, tá je v tomto liquide pomerne výrazná. Ovocnú príchuť sprevádza jemný chladivý dotyk.
Martin: 6, Denis: 9, Jano: 8. Priemerné hodnotenie: 7,5

https://e-smoke.sk/img/cms/modmate_lychee.jpg

Vanilla Cuban
 
Malo by ísť o kubánsku cigaru s krémovo vanilkovým záverom. Zhodli sme sa však že ide skôr o vanilku s jemným tabakovým záverom. Liquid si obľúbia skôr milovníci sladkých tabakoviek, niekto kto hľadá drsné tabaky radšej ruky preč. Pokiaľ však máte radi sladké tabakové mixy tak smelo do toho.
Martin: 7, Denis: 8, Jano: 8, Priemerné hodnotenie: 7,5

https://e-smoke.sk/img/cms/modmate_vanillacuban.jpg

Caramel Cream Cookies
 
Hneď po otvorení vám výrazná vôňa karamelu preberie čuchové receptory.
Po ochutnaní je to podobne ako pri vôni, výrazný krémový karamel s príjemným keksíkom. Cukrovkári budú nadšení ale pozor jemnú horkosť karamelu. U nás rozhodne jeden z najlepších zo série. Ak si zoberieme že ide o prvý čisto koláčový mix od Nasty tak už teraz sa tešíme na ich ďalšie kúsky.
Martin: 8, Denis: 8, Jano:8, Priemerné hodnotenie: 8
https://e-smoke.sk/img/cms/modmate_caramelcream.jpg

Grape&Mixed Berries
 
Tak ako sme recenziu začali tak ju aj skončíme – niečím zlým. Hrozno nás rozhodne nenadchlo. Pri nádychu ide o práškové hrozno s ktorým problém nemáme, pri výdychu vás však čaká neopísateľne horká chuť, ktorá kazí celkový dojem liquidu. Pozitívom je iba podobnosť s PEZ cukríkmi.
Martin: 4, Denis:3, Jano:6, Priemerné hodnotenie: 4,5

https://e-smoke.sk/img/cms/modmate_grapeberries.jpg

Dostali sme sa na koniec našej recenzie, aké sú naše pocity z novej série Nasty Modmate?

Séria ponúka mixy, ktoré určite skončia aj v našich poličkách, na druhej strane však obsahuje aj liquid, ktorý je podľa nás vhodný iba ako aprílový žart pre kamaráta vapera. Nastyčka prekvapili hlavne tabakovými/koláčovými liquidmi, ktoré túto sériu ťahajú dopredu. Na druhej strane je škoda, že Nasty má stále potrebu pridávať chladivosť do ich ovocných mixov. 
 
Ide o subjektívnu recenziu, ktorou sme chceli pomôcť hlavne nerozhodným zákazníkom. Netreba sa ňou však riadiť, každý z nás má predsa len iné preferencie a chuťové bunky, čoho dôkazom je aj rozdielne hodnotenie nás v e-Smoku.
Celú sériu môžete už vyskúšať aj na našej predajni v Bratislave a spraviť si vlastný názor.
Ak ste už niektoré kúsky z tejto série vyskúšali, dajte nám vedieť čo si o nej myslíte vy.