nove ceske liquidy way to vape v e-smoke vape shop (www.e-smoke.sk)

Nové české LIQUIDY, Way to Vape
Najnovšia kolekcia hotových náplní v objeme 10ml nesie názov Way to Vape, čo v preklade znamená, cesta k vapingu. Táto nová „Cesta k Vapingu“, vydláždená ovocím a tabakom, vedie až k vstupným bránam firmy Valmont Trading! Svet chutí je pre českého výrobcu e-liquidov nekonečnou inšpiráciou a tak bolo len otázkou času, kedy vykúzlia niečo NOVÉ a niečo DOBRÉ! Ochutnajte nové chute od WAY TO VAPE a nájdite si vlastnú cestu k vapingu!

Široký spektrum dostupných hotových liquidov Way to Vape – až 15 príchutí - ponúka dobre známe chuťovky, ktoré už môžete poznať od iných značiek. Zaručene všetci si prídu na svoje, či už bývalí fajčiari, hľadajúci "neochutené" náplne – tzv. tabakové príchute, alebo zarytí frutariáni, ktorí furt idú len na ovocné náplne. Poprechádzať sa môžete aj po vanilkovej, mentolovej alebo kávovej ceste, ak nato máte chuť. Je to len na vás, ktorú cestu si vyberiete!
 way to vape ceske liquidy v esmoke (www.e-smoke.sk)
 
Najnovšia kolekcia hotových náplní Way to Vape prichádza s obsahom freebase nikotínu a ponúka možnosť výberu sily nikotínu: 0mg,3mg,6mg,12mg,18mg.

E-liquid je v ideálnom pomere 50/50 VG/PG, vďaka čomu zaručí univerzálnosť vo väčšine zariadení.

Pri výrobe Way to Vape náplní boli použité najkvalitnejšie európske suroviny a doladenie jednotlivých príchutí prebiehalo za prítomnosti vapingových nadšencov. Preto môžeme povedať, že tento liquid je od vaperov pre vaperov.