full moon aroma _esmoke vape blog (www.e-smoke.sk)

Vo vapingu viac udomácneným už asi netreba predstavovať výrobcu Full Moon! Lahodné arómy od Full Moon v sebe kombinujú intenzívne ovocné koncentráty z Malajzie a francúzsku kulinársku kreativitu, ktorej výsledkom sú veľmi výrazné a skutočne atraktívne receptúry rôznych druhov ovocia. Z každej fľaštičky vyžaruje sviežosť a originalita!
Firma so sídlom v Marseilles, s dlhoročnými skúsenosťami a viac ako 40 už vytvorenými príchuťami, patrí medzi TOP výrobcov aróma koncentrátov na DIY miešanie e-liquidu. Nechajte sa zlákať vesmírom Full Moon, ktorý je skutočne široký! Pre lepšiu orientáciu vám prinášame krátky prehľad jednotlivých kolekcií. Každá z nich je ovocná, svieža a plná prekvapení! Máte sa načo tešiť!

full moon aroma _esmoke vape blog (www.e-smoke.sk)

Maya, stvorené pre dobrodružstvo
Ste pripravení preniknúť na územie Mayov a objaviť tajomstvá ich receptov?
Rad Maya koncentrátov ponúka exotické a svieže, ovocné recepty ako stvorené pre dobrodružstvá!

full moon aroma _esmoke vape blog (www.e-smoke.sk)

Piráti Karibiku, Bahám a Baleár
Nechajte sa uniesť pirátmi Karibiku, Bahám a Baleár na ich tajnú skrýšu a spoznajte ich exotické poklady.
Ich debničky sú naložené najšťavnatejšími plodmi tropických ostrovov!

full moon aroma _esmoke vape blog (www.e-smoke.sk)

Maori, exotické kokteily
Maorské koncentráty sú predovšetkým silné ovocné údery, dostatočne ľadové, ktoré potešia a zároveň prekvapia! Skutočné exotické kokteily, ktoré vás zoberú na nezabudnuteľnú exkurziu plnú prekvapení s dokonalou kombináciou ovocia a sviežosti!

full moon aroma _esmoke vape blog (www.e-smoke.sk)

SunTea – ľadové čaje na leto
Ak ste jeden z tých, ktorý si počas horúcich letných dni radi vychutnávajú sladký ľadový čaj s poriadnou dávkou ľadových kociek, určite musíte okoštovať SunTea aróma koncentráty. Každá z príchuti je špecifickou variáciou populárnych ICE TEA čajov! Užite si osviežujúcu, ničím nezameniteľnú chuť čaju s kúskami šťavnatého ovocia a ľadu. 

full moon aroma _esmoke vape blog (www.e-smoke.sk)

EDEN, zakázané ovocie chutí najlepšie!
Tri príchute s označení, ADAM, EVE a DESIR ponúkajú nebeské receptúry vymyslené okolo "zakázaného ovocia", zo záhrady EDEN.
Nechajte sa zviesť zakázanou JABLKOVOU chuťou!

full moon aroma _esmoke vape blog (www.e-smoke.sk)

DIABOLO, limonády na leto
Séria príchutí DIABOLO sa vyznačuje letnými ovocnými limonádami v spojení so sviežim ovocím a chladivým podtónom.
Jednoducho povedané, limonády stvorené na leto! 

full moon aroma _esmoke vape blog (www.e-smoke.sk)

Just Fruits NO FRESH, bez chladivej koncovky!
Čisto ovocné bomby bez pridaného chladivého efektu! Arómky sú určené pre tých, ktorý nemusia kooladu! Môžete sa tešiť na tie isté farebné receptúry, ktoré už dobre poznáme z originálnej séria, ale bez chladivej koncovky!

Slnečná strana Full Moon
Dobré ránko sa praje, vychádzajúce slniečko SUNRISE vás vitá! Cez deň vám bude robiť spoločnosti SUNNY a na večer sa o vás postará SUNSET. Kolekcia vychádzajúceho slnka sa prezentuje v troch farebných odtieňoch, v troch ovocných mixoch, ktorý vám zlepšia CELÝ deň.

Full Moon sunny, sunrise, sunset aromy (www.e-smoke.sk)

More dobrodružstva

Najnovšia séria Full Moon príchutí nesie názov ABYSS (priepasť) a tvoria ju 4 ovocné koncentráty, menovite Nautica, Odyssée, Deep Sea a Lagoon. Spája ich chladivé morské osvieženie a more tajuplných ovocných tónov! Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré prekvapí doteraz nepoznanými chuťami, o ktorých ste ani nevedeli, že existujú! Počuli ste už o hadím ovocí? Viete ako chutia kvety fialky?
Ponorte sa do sveta senzačných aróma koncentrátov ABYSS a zažite doteraz nepoznané!