e-smoke darcekovy poukaz - univerzalny darcek

e-Smoke darčeková karta, univerzálny darček na každú príležitosť!

Chcete potešiť svojich blízkych, ale nie ste si istí, že vyberiete ten správny darček? Darujte e-Smoke darčekovú poukážku a nechajte na nich, aby si vybrali, čo sami chcú! Darčekové poukážky ponúkame v rôznych hodnotách a dajú sa využiť na nákup ľubovoľného tovaru na našom e-shope! Univerzálny E-SMOKE poukaz skvele poslúži ako darček k narodeninám, meninám alebo ako vianočné prekvapenie! E-smoke darčekové poukážky možno zakúpiť v papierovej, alebo elektronickej forme a majú platnosť 12 mesiacov od zakúpenia!

PAPIEROVÁ alebo ELEKTRONICKÁ darčeková poukážka

E-smoke darčekové poukážky možno zakúpiť v papierovej alebo v elektronickej forme! Elektronický darčekový poukaz posielame na vami zadanú email adresu, alebo si ho viete vytlačiť doma. Pomôže, keď riešite darček na poslednú chvíľu! Papierovú darčekovú kartu si môžete zakúpiť osobne priamo v predajni E-SMOKE VAPE SHOP! 
Obe poukážky možno využiť na nákup ľubovoľného tovaru na našom e-shope!

ELEKTRONICKÉ darčekové poukážky ponúkame v hodnotách:

5€        10€      15€      20€      30€      50€      75€      100€    150€    200€    300€    500€

darcekovy poukaz e-smoke vape shop (www.e-smoke.sk)

PAPIEROVÉ darčekové poukážky ponúkame v hodnotách:

10€       15€      20€      30€      50€      75€      100€

darcekovy poukaz e-smoke vape shop (www.e-smoke.sk)

Dôležité informácie o E-smoke darčekových poukážkach:
  • E-smoke darčekové poukážky možno využiť na nákup ľubovoľného tovaru na našom e-shope www.e-smoke.sk. E-smoke poukážku nie je možné použiť na predajni E-smoke Vape Shop!
  • Obdarovaný nemusí vyčerpať celú finančnú sumu naraz! Ak je hodnota zakúpeného tovaru nižšia ako hodnota poukážky, zostávajúce finančné prostriedky vie obdarovaná osoba použiť pri ďalšom nákupe! Darčekový poukaz od E-SMOKE tak vie urobiť radosť hneď niekoľkokrát!
  • Platnosť poukážky je 12 mesiacov od dátumu vystavenia resp. zakúpenia! Poukážku nemožno uplatniť po termíne platnosti!
  • E-smoke darčekovú poukážku nemožno vymeniť za peňažnú hotovosť! Falšovanie a pozmeňovanie darčekovej poukážky je zakázané a trestné.
  • E-smoke papierové darčekové poukážky možno zakúpiť osobne priamo v predajni E-SMOKE VAPE SHOP!
  • Elektronická darčeková poukážka sa odosiela e-mailom príjemcovi ihneď po potvrdení platby (po pripísaní platby na účet). Môžete tiež zvoliť odoslanie neskôr, vybraním konkrétneho dátumu a pripojiť osobnú správu!