Ako zbaliť VAPERKU?? 7 TIPov, ktoré určite zaberú! (www.e-smoke.sk)

Ako zbaliť VAPERKU?? 7 TIPov, ktoré určite zaberú!

Daj tomu šung a vybehni na vec! Dali sme dokopy pár tipov, ktorými určite zaboduješ na najbližšom rande! 7 overených tipov ako na vaperky, ktoré naozaj fungujú! :)

  1. Vaperky a celkovo ženy radi počúvajú dlhé monológy o technických veciach, ktorým absolútne nerozumejú. Priam zbožňujú, keď muž pri tom ide úplne do detailov. Každá žena si určite rada vypočuje, ako si vyrábaš Alien fjúsedkeptonky s vrtačkou po nociach.

  2. Daj si aspoň 5 sekundový poťah pri výkone min. 70W na DL a bez opýtania, jej všetko nafúkaj priamo do tváre. Ženy zbožňujú hustú a teplú paru na tvári!

  3. Áno, aj pri vaperkách platí pravidlo, že na veľkosti záleží. Na prvé rande si zober najväčší setup, ktorý máš doma. Najlepšie nejakú sériovu mechku alebo štvorbaterkáč s atíkom v priemere min. 30mm.

  4. Nezabudni si zladiť atomizér so svojim MODom, ale aj celkovo s oblečením a rúškom! Nevynechaj ani wrapy na baterkách!

  5. Opýtaj sa ju, či chce ochutnať tvoj e-liquid. Uisti ju, že je to bio-glutenfree-all-vegan-natural z vlastnej produkcie a že máš doživotné zásoby!

  6. Stále maj so sebou plus jeden extra wrap na monočlánky. Nikdy nevieš kedy sa zíde! Nezabúdaj, čierna farba zmenšuje!

  7. Je všeobecne známe, že ženy sa lepia na mužov s luxusným autami. To isté platí aj vo vapingu. Páči sa im muži s drahými vapotronkami! Ak nevlastníš Mercedes, Bavoráka ani Audinu, na čo čakáš?? Predaj ten šrot a kúp si radšej poriadnu vape mašinku za stovky EUR. Je to tá najlepšia investícia!

Ešte skôr, ako sa dáš do parády a vybehneš otestovať naše odporúčania, mal by si vedieťže sa jedná o prvoaprílový žartík!!!

Šťastný bláznivý a príjemný deň praje e-Smoke Team! :)

PS: Ak máte nejakú vaperskú tutovku, ktorá skutočne zaberá na vaperky a celkovo na ženy, určite sa nám pochváľte! :)