7 užitočných a zábavných mobilných aplikácií pre Vaperov (www.e-smoke.sk)


Čo sú VAPE appky?

Vape „appky“ sú mobilné aplikácie, ktoré súvisia s vapingom a sú určené pre užívateľov elektronických cigariet. Pomocou týchto aplikácii je vapovanie jednoduchšie a presnejšie. Aj z vás sa môže stať „vape guru“, ktorému nebude robiť vrásky na čele, ako vyrátať odpor DIY špirálky. Vo všeobecnosti sa vape aplikácie dajú rozdeliť na rôzne kategórie podľa určenia. Môžete ich použiť napríklad na miešanie náplní, výpočet odporu alebo sily nikotínu a vykonávanie množstva ďalších užitočných funkcií spojených s vapingom. Pozbierali sme tie najlepšie hodnotené appky, ktoré stoja za stiahnutie! Posuňte aj vy o úroveň vyššie svoje znalosti o vapingu!

Vape nástroje – ohm a e-liquid kalkulačky

7 užitočných a zábavných mobilných aplikácií pre Vaperov (www.e-smoke.sk)

Patria medzi najviac využívané aplikácie, ktoré vám pomôžu pri miešaní a motaní DIY špirálky.

DIY E-Liquid Calculator
Ohm’s Law
Vape Tool (Kompletná sada nástrojov pre DIY vaperov)

Nepotrebujete appku, stačí E-SMOKE kalkulačka!

Pomocou tejto kalkulačky veľmi ľahko vyrátate požadované množstvo, pomer tej či onej prísady potrebnej na finálny mix.

7 užitočných a zábavných mobilných aplikácií pre Vaperov (www.e-smoke.sk)

Appky s receptami na miešanie e-liquidu

S aplikáciami E-Liquid Recipes, EJuice Master DIY získate prístup k tisíckam receptov na DIY e-liquidy, ktoré si môžete namiešať, komentovať a zdieľať s ostatnými. Môžete si tiež vytvoriť svoje vlastné recepty, a to buď od samého začiatku, alebo úpravou už existujúcich receptúr. Potom si jednoducho uložíte svoje obľúbené recepty, aby ste sa k ním mohli spätne vrátiť keď ich budete opäť potrebovať.

Aplikácie na odvykanie od fajčenia

Ako už názov napovedá, ide o appky, ktoré vás prevedú procesom a pomôžu pri odvykaní od fajčenia, v niektorých prípadoch nahradením vapingu. Väčšina aplikácií na fajčenie má počítadlo, koľko dní ste bez cigariet, ráta ušetrené peniaze, alebo dokonca aké zdravotné prínosy zažívate, podľa toho ako dlho už nefajčíte. Medzi najlepšie hodnotené jednoznačne patrí aplikácia QuitNow, ktorá vie všetky hore vymenované funkcie a niečo aj navyše.

7 užitočných a zábavných mobilných aplikácií pre Vaperov (www.e-smoke.sk)

Vape hry pre vaperov

Špeciálna kategória, nielen pre zábavu! V týchto appkách si môžete zostaviť svoje vlastné vape súpravy, zbierať nové vybavenie a zúčastniť sa súťaží cloudchasing, bildovať vlastné špirálky atď. Jednou z nich je aj aplikácia Vape Architect (Vaping Simulator). 
Nie je nutné inštalovať appku, aby ste sa mohli zabaviť, popri vapovaní. Firma Lost Vape posúva na trh POD prvý svojho druhu, ktorý v sebe spája hernú konzolu a POD systém! Ak ste milovníkmi retro hier, určite si zamilujete Ursa Pocket Pod Kit!

7 užitočných a zábavných mobilných aplikácií pre Vaperov (www.e-smoke.sk)


Prečo je menej aplikácii pre telefóny iPhone od spoločnosti Apple?

7 užitočných a zábavných mobilných aplikácií pre Vaperov (www.e-smoke.sk)

V novembri 2019 spoločnosť Apple zasiahla proti vape aplikáciám a väčšinu z nich odstránila zo svojho obchodu App Store v snahe dištancovať sa od elektronických cigariet, kvôli náhlim úmrtiam v USA, ktorých dôvod na začiatku spájali s vapingom (viac TU). Niektoré z nich sú už späť, ale sú limitované vo funkciách a neuvádzajú vaping v popisoch, aby zbytočne nedráždili. Mnoho veľmi populárnych a obľúbených vape aplikácií však už nie je k dispozícii pre používateľov iPhone, čo je veľká škoda.

Máte aj vy nejakú obľúbenú a overenú appku, ktorú používate a odporúčate?

Pripojte sa do našej vape komunity na Facebooku a môžete sa podeliť o vaše skúsenosti, rady a tipy aj s ostatnými fanúšikmi a priaznivcami vapingu.