123 KURIER KRACH_esmoke vape blog (www.e-smoke.sk)

Update 24.11.2023 o 15:00 hod.

Dnes nám boli 123kuriérom vrátené prvé tri zásielky, ktoré už nemohli doručiť. Ceníme si prístup stávajúcich zamestnancov spoločnosti a ich snahu čo možno najviac znížiť škody spôsobené hromadným odchodom ich "kolegov".
 
........................................................................................................................................................................
 
Oznamujeme našim zákazníkom, že dnešným dňom (23.11.2023) sme boli nútení vyradiť spoločnosť 123 kuriér zo zoznamu našich kuriérov. Žiaľ, po českej dcérskej firme (123Kurýř, s.r.o.) končí aj slovenská kuriérska spoločnosť 123 kuriér. Náš dlhodobý partner bez toho, aby nás upozornil, raz dva, doslova zo dňa na deň ukončil svoju činnosť a distribúciu zásielok na Slovensku! Dozvedeli sme sa o tom až včera večer priamo v DEPE, keď sme chceli odovzdať zásielky! Čo sa vlastne stalo??

KURIÉR 123: „počnúc dňom 23.11.2023 operatívne uzavierame všetky naše depá, čím sme pozastavili výdaj a príjem akýchkoľvek zásielok na ich doručenie“.
Ospravedlňujeme sa všetkým našim zákazníkom, ktorým sme včera nevedeli vyexpedovať ich zásielky! Všetky balíky budú odoslané ešte DNES spoločnosťou GLS kuriér!
Objednávky odoslané a dosiaľ nedoručené budeme komunikovať so zákazníkmi a nájdeme vhodné a promptné riešenie. Ešte neodoslané objednávky budú odoslané inou dopravnou spoločnosťou. 

123 kuriér sme odstránili z ponuky nášho e-shopu, naďalej však môžete využívať ďalšie kuriérske spoločnosti, ktoré máme v ponuke + aj nášho BA EXPRESS kuriéra!

Čo sa vlastne stalo??

Spoločnosť 123 kuriér dnes ráno na svojom webe zverejnila oficiálne stanovisko, prečo museli náhle ukončiť svoju činnosť. Hovorí o podraze a nekalých praktikách zo strany nemenovanej konkurenčnej spoločnosti, „zrejme za aktívnej účasti časti nášho manažmentu“! Prakticky celý kontrolný a riadiaci manažment ukončil svoj pracovný pomer bez akéhokoľvek upovedomenia ktoréhokoľvek z konateľov či majiteľov spoločnosti! „Celé bremeno nimi pôvodne vykonávaného objemu činností doľahlo bez akejkoľvek prípravy doslova zo dňa na deň na plecia dvoch konateľov a niekoľkých zodpovedných a verných zamestnancov“. Okrem toho, že konkurencia im prevzala skúsených a zorientovaných zamestnancov, kuriérska spoločnosť je nútená riešiť aj hrubé protiprávne konanie niektorých kuriérov, ktorý si svojvoľne nechali inkasované dobierkové platy za doručené zásielky!
Firma 123 kuriér sľubuje, že vynaloží maximálne úsilie a prostriedky s cieľom vyvodiť voči všetkým zodpovedným subjektom tak civilnoprávne, pracovnoprávne, príp. trestnoprávne dôsledky!

Celé znenie textu si môžete prečítať na stránke 123 kurier.

PACKETA - Skrátená odberná doba

Ďalej by sme vám chceli dať do pozornosti sezónne skrátenie odbernej doby pri spoločnosti Packeta, a to pri výdajnom mieste 5+2 dní (s predĺžením cez aplikáciu) a pri Z-BOXe sú to 2 + 1 dní (s predĺžením cez aplikáciu).