elektronicka cigareta s cigaretovym filtrom (e-smoke.sk)

100% cigaretový poťah z e-cigarety! Je to vôbec možné??
Vyzerá to ako ajkos, ale nie je to ajkos! Má to poťah ako z cigy, ale nie je to cigareta. Funguje len s e-liquidmi, čo je to?? Definícia vapingu sa neustále mení! Dokazuje to aj nový typ e-cigarety, ktorá prináša do sveta vapingu revolučnú novinku v podobe cigaretových filtrov, vďaka ktorým je  pocit z poťahu ešte podobnejším klasickým cigaretám!

 elektronicka cigareta s cigaretovym filtrom (e-smoke.sk)

Inovatívna e-ciga pre zarytých fajčiarov
Hranica medzi vapingom a fajčením sa ďalej zužuje vďaka novej inovativnej e-cigarete, ktorá namiesto klasických náustkov, využíva cigaretové filtre! Pomocou filtrov dokonale "simuluje" cigaretový poťah, ktorý fajčiari, prechádzajúci na elektronické cigarety, najviac vyhľadávajú. Zážitok  podobný k fajčeniu skutočných cigariet tak ešte viac uľahčuje fajčiarom prechod na elektronickú podobizeň klasickej cigarety.

 elektronicka cigareta s cigaretovym filtrom (e-smoke.sk)

Cigaretové filtre bez kondenzátu
Nové modely od spoločnosti QUAWINS, ZEEP VAPE a Kiwi Vapor využívajú filtre, ktoré sa vkladajú priamo do cartridgu, vďaka čomu je pocit z poťahu ešte podobnejším klasickým cigaretám. Filter vyrobený z bavlny na lekárske účely sa postará o skvelý pocit v ústach, zabraňuje pretekaniu e-liquidu a výrazne obmedzuje aj usadenie nepríjemného kondenzátu. Filtre vynikajúco poslúžia, aj keď chcete zdielať svoju e-cigaretu so svojimi priateľmi. Fajčiarov zvlášť poteší aj možnosť použitia klasický filtrov zo skutočnej cigarety! Samozrejme, obe e-cigarety sa dajú použiť aj bez filtrov, len s náustkom.

 elektronicka cigareta s cigaretovym filtrom (e-smoke.sk)

Ako skutočná cigareta, ale je to elektronická cigareta
Jednoduchá štýlová e-cigareta kompaktných rozmerov skvele poslúži pre začiatočníkov aj skúsenejším užívateľom, ktorí hľadajú niečo maličké do vrecka na šlukovanie (MTL - poťahovanie štýlom ústa-pľúca). Samotné zariadenie pozostáva z dvoch častí, z batérie a meniteľného PODu. POD, čiže plastová nádržka v sebe integruje náustok, žhaviace teliesko a nádržku pre e-liquid. O pohodlné a bezstarostné vapovanie sa stará vstavaná automatická batéria a inteligentný čip.

Vyskúšajte nové e-cigarety s filtrami a zažite dokonalý vaping so skutočným pocitom fajčenia cigarety! Čo si myslíte má to význam to skúsiť s cigaretovými filtrami?

kiwi pod system (www.e-smoke.sk)