Čo je DNA a ako funguje? (www.e-smoke.sk)


DNA umožňuje úplne prispôsobenie MOD zariadenia

DNA od spoločnosti EVOLV je čipová súprava, ktorá používateľom umožňuje úplne prispôsobenie MOD zariadenia. Riadi a monitoruje spotrebu energie a poskytuje maximum funkcií pre dokonalý vape zážitok. Čip je integrovaný s displejom, ktorý zobrazuje všetky dôležité informácie o výdrži batérie, odpore, príkone a napätí. Poskytuje presné informácie o všetkom, čo potrebujete na efektívne používanie zariadenia! Čip okrem toho umožňuje jednoduchú úpravu užívateľského prostredia, nastavenie rôznych parametrov a funkcií, ako je predhrievanie, Boost, Replay, nastavenie teploty a uloženie užívateľských profilov pre jednotlivé materiály resp. cievky.

dna evolv_vyhody a funkcie (www.e-smoke.sk)

DNA je vo všeobecnosti najvýhodnejšie, pokiaľ ide o úsporu životnosti batérie, čo umožňuje dlhšie používanie zariadenia s postupným využívaním batérie! Čipset DNA umožnil výrobcom elektronických cigariet z celého sveta vyrábať produkty poháňané technológiou Evolv pod ich vlastnou značkou. Evolv DNA priniesol do produktových radov týchto výrobcov elektronických cigariet úroveň bezpečnosti, konzistencie a spoľahlivosti, ktoré predtým neexistovali!

VEDELI STE, ŽE . . . ??
Práve EVOLV, ako prvý priniesol svetu wattage režim (režim s nastaviteľným výkonom), TC režim (teplotný režim) a prvé ochranné funkcie pre bezpečný vape zážitok. Firma naďalej pokračuje s vylepšeniami, hľadá inovatívne riešenia a neustále posúva hranice vapingu!

evolv_dna_co je DNA a ako funguje_esmoke (www.e-smoke.sk)


Typy dosiek DNA
DNA čipset od svojho prvého modelu prešiel výraznými zmenami a vylepšeniami. Existuje niekoľko rôznych čipsetov DNA, z ktorých si môžete vybrať a všetky majú množstvo funkcií, ktoré posúvajú zážitok z vapovania na úplne inú úroveň!

Čo je DNA a ako funguje? (www.e-smoke.sk)

Každá doska DNA obsahuje číslo predstavujúce maximálny výkon, ktorý môžu dosiahnuť! Napríklad DNA250 môže podať max. 250 wattov! Ďalšie dosky DNA, ktoré sa nachádzajú na trhu, sú: DNA25; DNA40; DNA60; DNA75/75C; DNA100C; DNA200; DNA250C. Ak sa tá istá doska upgraduje (farebný displej), dostane vedľa názvu písmeno C. To znamená, že zariadenie môže stále produkovať rovnakú kapacitu výkonu, no má niekoľko funkcií navyše!

dna100_hyperion_esmoke (www.e-smoke.sk)

Výhody používania DNA Vape MOD
Ak hľadáte vylepšenú kvalitu vapingu a najnovšiu technológiu vo svojom vape zariadení, mal by to byť pre vás dostačujúci dôvod, prečo si zaobstarať DNA MOD. Ak to nestačí, tu je zopár ďalších dôvodov:

  1. Dlhá výdrž batérie (POWER MANAGEMENT)

Jedným z najdôležitejších dôvodov, prečo by ste si mali prejsť na DNA MOD, je životnosť batérie! Ak si chcete užiť dlhé vapovanie bez toho, aby ste museli zariadenie znovu nabíjať krátko po tom, ako začnete vapovať, DNA čip je čo hľadáte! Má funkciu postupného vybíjania zostávajúcej životnosti batérie - neprestane fungovať náhle ako niektoré lacnejšie MODy, bežne dostupne na trhu.

  1. Presnosť

DNA ponúka presné informácie o všetkých podstatných parametroch vášho MODu! Na displeji zobrazuje presnú teplotu a výkon, takže ak ho nastavíte napr. na 90 wattov, môžete si byť istí, že to bude presné. A Nielen to! Ak ste zástancom vapingu v teplotnom režime, takisto sa môžete spoľahnúť na DNA čip. Podanie výkonu resp. nastavená teplota bude konzistentná počas celého používania, kým sa nevybije batéria!

  1. Lepšie bezpečnostné funkcie

Mody DNA sú upgradované o ešte lepšiu bezpečnostnú funkčnosť! Zabraňujú vzniku požiaru, sledujú teplotu zariadenia a pri zvýšenej teploty čipsetu, zariadenie sa vypne, takže sa nepoškodí a vy sa potenciálne nezraníte. Neustálym monitorovaním kapacity batérie a výkonu, DNA čip "nevyžmíka" batériu na nebezpečnú úroveň. Šetrením sa zároveň predlžuje životnosť batérie!

  1. Prispôsobiteľné cez počítač (ESCRIBE)

MODy DNA prichádzajú s mnohými funkciami, ktoré si môžete prispôsobiť, buď priamo v MODe, alebo po pripojení k počítaču, v programe escribe, pomocou ktorého získate úplnú kontrolu nad vaším zariadením!

evolv_dna_co je DNA a ako funguje_esmoke3

Čo je softvér EScribe?
EScribe je softvér poskytovaný spoločnosťou EVOLV. Je vytvorený tak, aby umožnil každému vaperovi virtuálne prispôsobiť vape zážitok. Softvér môžete použiť, iba vtedy ak má váš MOD jednu z hore spomenutých variantov čipsetu DNA. Najprv si budete musieť nainštalovať EScribe do svojho počítača. Keď pripojíte MOD cez USB kábel k počítaču, môžete upraviť všetky nastavenia MODu v počítači.

EScribe Suite je softvér vyvynutý spoločnosťou EVOLV, ktorý slúži na konfiguráciu, monitorovanie a úpravu prevádzky vášho DNA zariadenia. Inštaluje sa na počítač so systémom Windows alebo Mac a pripája sa k vášmu DNA zariadeniu pomocou portu USB. EScribe vám umožňuje uložiť si nastavenia, pre jednotlivé cievky, zmeniť farbu a typ písma, umiestniť logo resp. obrázok na displej atď.

Software na stiahnutie a potrebné informácie o správnom používaní Escribe nájdete na stránke výrobcu TU.