vianocne tipy na darceky - esmoke vape shop (www.e-smoke.sk)

Čo kúpiť priateľke, otcovi či bratovi k sviatku? Vieme veľmi dobre, že vybrať vhodný a originálny darček môže byť vcelku náročné. Aby sme vám to uľahčili, pripravili sme pre vás zopár tipov, ktorými zaručene zabodujete a urobíte radosť! Pozrite si výber našich odporúčaných darčekov. Veríme, že vám pomôžu správne si vybrať!

Maličkosť do vrecka, ktorý sa stále zíde!

Ak hľadáte nejakú originálnu drobnosť, ktorá nestojí veľa, ale zaručene vyčarí úsmev na tvári, obdarujte vášho blízkeho s originálnym POD systémom, takzvanou automatickou e-cigaretou! Sú maličké, štýlové a veľmi praktické! Nemusíte nič stláčať, stačí si potiahnuť a začne sa okamžite vytvárať para. Hodia sa pre každého, či už ide o slabého alebo tuhého fajčiara. 

Darujte napríklad URSA POCKET od Lost Vape, ktorý predstavuje nový LEVEL vapingu! POD systém, inšpirovaný dizajnom klasických herných konzol, okrem vapovaniu ponúka aj zábavu vo forme troch hier!!!

Lost Vape Ursa Pocket Pod Kit 30 W

TABAKUM - Jedinečný darček pre milovníka tabakových maškŕt

Tabaková poézia Tvojmu srdcu najbližšia! Naša slovenská a veľmi úspešná tabaková kolekcia je teraz dostupná aj v limitovanej edícii, vo vianočnom darčekovom balení! Sládkovish, Štúrley, Hurbano, Chalupkia a jedna NOVINKA, ktorá nesklame a bude sa hodiť perfektne na celodňový vaping! Ak si milovníkom prevažne ochutených tabakových prichutí, tak táto séria nemôže chýbať pod tvojim vianočným stromčekom! 

tabakum darcekove balenie (www.e-smoke.sk)

Mystery Box, darček plný prekvapení!

No, čo tak asi môže ukrývať TAJOMNÁ ČIERNA KRABIČKA??
Nechaj sa prekvapiť! Sklamaný zaručene nebudeš ani ty, ani ten, komu ho daruješ! Každý jeden mystery box obsahuje výnimočne vydarené a hlavne originálne produkty, medzi nimi aj také, ktoré v našej ponuke ani na slovenskom trhu nikde nenájdeš!
Podľa preferovaných chutí, si môžeš vybrať z troch druhov MYSTERY BOX-ov! Ozajstné vaperské prekvapenie pre ozajstných vaperov! 

mystery box e-smoke vape shop (www.e-smoke sk)

Vape BUNDLE - Celá kolekcia za EXTRA výhodnú cenu

Celá kolekcia vybraných LONGFILL príchutí a značiek za výhodnú cenu! Pri zakúpení BUNDLE balíčka sa môžeš tešiť na prvotriedne chute za fantastickú cenu! Každým jedným balíčkom ušetríš!



Pre expertov s citom pre štýl

Pre pokročilých užívateľov, ktorí už majú niečo "odvapované" samozrejme nemôžeš dávať pod stromček jednoduchú štartovaciu sadu :) Treba ich potešiť s niečím kvalitným a unikátnym! Čo tak napríklad . . . 

The Rook by The Vaping Gentlemen Club

the rook vaping gantleman esmoke vape shop

Dicodes Dani Box Micro Mod

dicodes stabwood limitovana edicia

Precisio GT RTA DLC

bd vape precisio GT RTA DLC limitovana edicia (www.e-smoke.sk)

Darčeková POUKÁŽKA, nech si sám kúpi, čo potrebuje
Doprajte svojim blízkym voľnosť pri výbere a darujte E-smoke darčekovú poukážku! Pošlite darčekovú kartu e-mailom na adresu podľa vlastného výberu. Suma je potom k dispozícii ako poukážka na celom našom webe. Platnosť poukážky je jeden rok od jej vystavenia, takže šťastlivec bude mať kopec času na vybranie vhodného produktu.
Darovať elektronickú poukážku
Papierovú darčekovú poukážku si viete zakúpiť osobne priamo v predajni E-SMOKE VAPE SHOP!

papierovy e-smoke darcekovy poukaz (www.e-smoke.sk)

Doplnky (nie)len pre vaperov
Váš blízky už má kopu elektronických cigariet a je vybavení aj náplňami? V tom prípade ich potešte s jedným z týchto univerzálnych darčekov!