Catch´a Bana at e-smoke vape shop

CATCH´a BANA Vape bar v E-SMOKE
Máš nápad na e-liquid?? My to namiešame!!

     Meníme pravidla hry - a to zásadne! Aj takýmto heslom môžeme pomenovať najčerstvejšiu novinku, ktorú uvádzame ako prvý a jediný vapeshop na Slovensku - v spolupráci s českou firmou Imperia Bios. Po týždňoch starostlivých príprav môžeme hrdo predstaviť náš CATCHA BANA VAPE BAR, ktorý prináša do sveta vapingu ešte väčšiu slobodu a variabilitu pri výrobe e-liquidu a jeho následného miešania!

Čo prinesie CATCH´a BANA našim zákazníkom?

Prišli sme s novinkou, ktorá zásadne zmení a úplne zjednoduší DIY miešanie e-liquidov! V našom VAPE BARe si od teraz môžete vybrať vami preferované príchute / recepty, ktoré sa následne zmixujú s bázou / nikotínovým boostrom a takto jednoducho si vytvoriť VLASTNÝ “personalizovaný” E-LIQUID!

Vytvorte si svoj vysnívaný e-liquid podľa vlastnej receptúry! 
Na výber máte až 50 rôznych aróm a dochucovadiel, ktoré môžete ľubovoľne kombinovať. Príchute namiešame presne ako si prajete a váš "aróma koktail" vo forme 60 ml Shake and Vape doručíme kamkoľvek! Navyše, ku každému Catch´a Bana MIXu si môžete zakúpiť BÁZU / BOOSTER za neuveriteľne výhodnú cenu! Vytvorte si svoju originálnu náplň z Catch´a Bana Vape Baru!

vape bar at e-smoke vape shop

Vyberte si z EXISTUJÚCICH RECEPTOV, alebo vytvorte si VLASTNÝ!

Novinka CATCH´a BANA VAPE BAR ponúka dve možnosti výroby e-liquidu!
Tou prvou je metóda Drop by Drop – čo znamená, že pre Vás namiešame e-liquid podľa existujúcej receptúry, (viď obr. s receptami), následne si vyberiete silu nikotínu, pomer bázy a naša obsluha sa postará o prípravu vami vybranej varianty!

Catch´a Bana Drop by Drop at e-smoke vape shop

Druhou metódou je mixovanie vlastnej receptúry podľa výberu jednotlivých príchutí. V praxi to znamená, že si môžete vybrať z 50 rôznych príchutí a dochucovadiel (viď obr.), z ktorých si vyberiete vlastnú kombináciu, ktorá bude následne zmixovaná s bázou a nikotínovým boostrom (podľa potreby a pomeru nikotínu a bázy). Minimálne množstvo z jednej arómy je 0,5ml a maximálny objem vašeho mixu nemôže presiahnuť 19ml!

Catch´a Bana arómy v e-smoke vape shop

BÁZA a/alebo BOOSTER za SUPER cenu!

Nižšie prinášame Catch´a Bana cenník, ktorý sa líši v závislosti od výsledného objemu aróma mixu!
Ku každému mixu si môžete pridať jeden kus beznikotínovej bázi a 4 nikotínové boostre! V prípade, že nepotrebujete bázu, môžete si pridať 5 kusov nikotínového boostra!

Objem mixu (ml)Cena za mix
10 ml7,59 €
10,5 - 11ml8,24 €
11,5 - 12ml8,89 €
12,5 - 13ml9,54 €
13,5 - 14ml10,19 €
14,5 - 15ml10,84 €
15,5 - 16ml11,49 €
16,5 - 17ml12,14 €
17,5 - 18ml12,79 €
18,5 - 19ml13,44 €

Catch´a Bana by Imperia

Vape Bar dostupný pre celé Slovensko!

Na Námestí hraničiarov 2 v Bratislave Vás radi obslúžime pri našom VAPE BARE, poradíme s výberom a následne namixujeme požadovanú zmes spolu s bázou a nikotínovým boostrom (podľa vášho výberu)! Novinku sme zapracovali aj do nášho e-shopu a tak služba "e-liquid podľa vlastnej receptúry" je dostupná pre celé Slovensko! Vytvorte si svoju originálnu náplň z Catch´a Bana Vape Baru! Na Slovensku jedine v E-SMOKE VAPE SHOP!

Postup prípravy Catch´a Bana

Catch´a Bana mix NIE JE HOTOVÝ E-LIQUID, ale iba ARÓMA MIX!
Na dokončenie e-liquidu je potrebné doliať ZERO bázu (beznikotínovú bázu) resp. nikotínový booster a fľaštičku dôkladne pretrepať! Príchute Catch´a Bana sú vytvorené tak, aby hneď po zamiešaní mohli byť vapované bez dozrievania!